...vaan kaksoisvoitto! :D

Koekokemusta vieraammasta hallista lähdettiin toki Maijun ja koiriemme kanssa hakemaan, mutta olihan se kiva bonus.

Tuomarina kokeessa oli Kaisa Lähdesmäki. Hallissa oli kaksi kehää, toisessa oli samaan aikaan voittajaluokan koe. Liikkeet tehtiin kolmessa osassa, ensin paikallaolot ja sitten yksilöt kahteen jaettuna. Luu oli n. puolivälissä.

Istuminen 10 - Oli kuulemma siirtänyt kerran toista tassua. Paikallaoloissa oli aika kiltti arvostelu :)

Paikkamakuu 10 - Heittäytyi maahan niin, että leuasta kuului kolahdus... Toivottavasti ei ollut kieli hampaiden välissä. Myös ylös ihan ok.

Ekassa yksilökehässä mua jännitti taas, varsinkin idarissa. Luu ei tuntunut parhaalta, oli vähän jähmeä. Liikkeiden alut toimivat kuitenkin ihan kivasti, joskin jouduin jonkin verran vääntämään ennen sivulletuloja (yrittää ennakoida niitä).

Idari 10 - i-s-m.

Kaukot 9 - Jähmeä, eikä siirtänyt toista tassua kunnolla m-i-vaihdossa eikä sen jälkeen i-s-vaihdossa ollenkaan. Takatassut kyllä pysyi.

Tunnari 9 - Tosi huono! :( Merkkasi oman, mutta myöhässä ja tajusi varmaan itsekin mokansa. Sääti ja melkein nosti väärää. Hidas palautus.

Ohjattu 9 - Ihan ok, perusongelmat. Kerran näin korjaavan otetta palautuksessa.

Tokaan kehään sain itse rennomman fiiliksen ja Luukin tuntui paremmalta :)

Hyppynouto 10 - Sai nostossa vähän huonon otteen ja palautti vaivalloisesti.

Luoksetulo 9 - Huono seisominen.

Seuraaminen 9 - Tosi lyhyt kaavio ja liikkuroinnin kiireisyys vähän tarttui. Luu tuntui aika kivalta, teki askeleet suht hyvin. Juoksukäännökset levisivät.

Ruutu 10 - Ruutuunmeno ei paras, ennakoi, mutta valui taakse silti. Lopussa tuntui kivalta, kun seuratessa Luun häntä osui heiluessaan mun käteen :)

Yhteensä taas 303 pistettä. Tarkkaa työtä :D Ihmekin teki hienon kokonaisuuden ja sai toiseksi eniten pisteitä. On meillä kivat koirat <3

Luun koe