Tiistaina palattiin Syyn kanssa taas tokon treenaamisen pariin! Luunkin piti tehdä, mutta sillä oli joku äkkiä alkanut (ja yhtä äkkiä loppunut) ripuli, joten se sai tyytyä autoiluun ja lenkkeilyyn.

Syyn kanssa hinkutettiin seuraamista eri temmoissa. Asennetta riittää nyt tosi hyvin, mutta osittain kovasta yritteliäisyydestä johtuen se paikka tahtoo valua koko ajan eteen. Hyvin saa korjaamisistakin palkkailtua, mutta ajatus pitäisi saada muutettua.

Ruudusta tehtiin läheltä paikkaa ja yksi vauhtimeno lelulle. Pito epäonnistui taas ekalla (Syy oli kovin läähätyksissään), mutta korjasi heti toisella. Palautukset sen sijaan sujui ihan kivasti :) Vikana kiertoa, jossa oli tänään taas vaikea päivä. Huoh. Ei tullut ääntä, mutta jumitti taas perusasentoon. Teki tämän muuten tänään noudossakin!

Sitten aksattiin ulkokentällä. Piti tehdä rataa kolmessa pätkässä, mutta Syy oli heti kuumuudesta niin hikinen, ettei saatu oikein mitään treenattua kunnolla. Kepit eivät onnistuneet avokulmasta eivätkä umpikulmasta. Puomia ei tainnut osua radan osana kertaakaan, erikseen tehtynäkin vain kerran tai pari ihan kunnolla. Kaikki ohjaukselliset jutut sujuivat hyvin, mutta rimoja tiputteli muutamassa kohdassa. Takaakierrot pitää ottaa syyniin, Syykin on alkanut ottaa niitä liian tiukasti ja hyppää vähän ristiin. Luulla en saanut niitä millään korjattua, mutta jospa tämän kanssa olisi vielä jotain saumoja... :p