Tokoiltiin alkuillasta, mutta vielä valoisaan aikaan, lähikentällä. Siellä menee valot ilmeisesti kellon mukaan päälle ja pois. Oli vähän koomista, kun aurinko paistoi ja valonheittimet loisti... Kyllä näki.

Tehtiin aika pitkä treeni ja Luu meni lopussa vähän löysäksi. Tai nihkeäksi. Semmoiseksi, että piti vähän vääntää esim. sivulletulosta. No, treenattiin sitten sitä, että pitää jaksaa, vaikka ei jaksaiskaan ;) Ja huomenna on vapaapäivä.

Ensin metallinoutoa pitkällä matkalla, muutama toisto. Nostoissa turhaa kaarrotusta edelleen, mutta paluisiin tää on ehkä hyvä.

Luoksetulon stoppeja. Taas ilman apuja mv-kriteereillä. Eka oli huono, käskin takaisin lähtöpaikkaan. Toinen parempi. Väliin yksi läpi. Sitten taas huono ja korjauksella hyvä.

Seuraamisessa palkkailin pysähdyksiä. Askelia, suoraa ja käännöksiä.

Kaukoja ensin kaukaa ja sitten läheltä. Ei onnistunut istumiset nyt täälläkään, ei sitten millään.

Ohjatun palautuksia. Muutama heitellen, nopeutui toistoilla. Sitten lähetys merkin kautta, kertaalleen molemmat puolet. Näissä hidastui taas enemmän, mutta muuten ok.

Idari, S-I-M, nami asennoista. Ok.

Ruudun loppua kierrolla. Tein pysähdykseen asti ja nillitin perusasennosta. Aluksi vähän keuli ja heitti etutassut huolettomasti, mutta sitten hokasi, että tää oli tosiaan sama juttu kuin seuraamisessa. Seuraamaan tuli kyllä ihan nätisti joka kerta. Tässä tuli myös turhanpäiväistä haukkua kierrossa ja piti siitä vähän keskustella.

Tunnari pitkällä matkalla. Reilummin kapuloita sikin sokin. Ekalla onnistui kiertämään omaa, tarkisteli kauan ja lähti tuomaan väärää...! Näin sen verran, että pystyin puuttumaan ja keskeyttämään. Menin lähemmäksi ja sitten löytyi oma. Otettiin uudestaan kaukaa, sitten ihan ok. Mutta empäs edes muista, koska on viimeksi meinannut tuoda väärän. Pitää tehdä toistekin pitkän treenin loppuun.