Sunnuntaina maneesitreenattiin joukkueen kanssa Orimattilassa. Tehtiin kahdessa porukassa yhtäaikaa.

Eka kierros aloitettiin kaukoilla. Vaikeaa oli taas. Äh, luulin jo, että tämä alkoi sujua. No, parempi se oli kuin eilen ja päästiin jatkamaan treenejä.

Sitten zetaa. Eka maahanmeno oli hyvä, palkkasin. Toinen taas huono. Hienoa logiikkaa :D Sitten ihan hyvä kokonaisuus, m-s-i.

Luoksetulossa eka stoppi avulla, hyvin. Sitten ilman apua, huono. Mutta vastasi korjaukseen aika hyvin, sillä kolmannella teki taas aika hyvän. Annoin vaan vähän painokkaamman käskyn. Tää tehtiin kokonaisena. Sivulle kääntymistä ennakoi taas. Ei vielä kanna käsikosketukset tähän.

Sitten tehtiin ruuduista helpompi, eli suora. Eteenmeno osui ympyrään. Tein harjoituksen vuoksi parit korjaukset. Ei ole kovin hallittua, mutta saan sen kyllä johonkin liikkumaan...

Sitten kiertonouto, jossa tolppa edellisen ruudun vieressä, mutta ei ihan lähellä. Onnistui! Ollaankohan lopultakin alettu selättää tätä? Tehtiin molempien puolien noudot. Ote vähän löystyi sivulletulossa, pitää muistaa tämä.

Toisen kierroksen alkuun tunnari. Oli ensin vähän levoton, mutta parani sitten. Tämä on nyt melkoista tasapainoilua. Tässä vaiheessa pitää kuitenkin vahvistaa siisteyttä. Väärien härkkimisestä menee kuitenkin enemmän pisteitä kuin kaarrottamisesta...

Ohjatussa kapulat merkkiviidakossa. Merkkinä punainen puolipallo. Sitä ei ensin tajunnut. Näyttämisen jälkeen ok. Pitää muistaa tehdä vielä! Oikean mokasi ensin lähtemällä kohti merkkiä.

Sitten diagonaaliruutu. Lelu ympyrän takana seinässä kiinni. Ekan lähti vinoon. Uusinnalla korjasi suunnan ja sitten ilman leluakin osui ympyrään. Violetti ruutukin löytyi.

Juoksentelujen jälkeen seuruuta. On ollut näissä usein huolimaton, mutta nyt oli aika kiva. Joku pa jäi vähän taakse, mutta keskittyi kivasti. Peruutus aukesi myös ensin. Taitaa olla seurausta palkkauksesta, kun ollaan epätoivoisesti yritetty saada paikkaa eteenpäin.

Lopuksi tein vielä lisää eteenmenoa ja ruutua, kun siirrettiin diagonaali toiseen nurkkaan.

Paikallaoloissa tehtiin vähän maahanmenoja ja istumaan korjauksia. Näissä Luu ei ollut ensin ihan hereillä. Sitten sitä häiritsi joku kärpänen (?!), oli kovin huolissaan persuuksistaan ja nousi ylöskin. Outoa, koska ei kyllä yleensä ihan pienistä hätkähtele.