Tällä kertaa kenraaliharjoitusten lajina oli agility ja suorittajana Luu. Jos se sanonta pitää paikkansa, meillä menee lauantaina tosi hyvin!

Meni hermot heti alkuun, kun Luu puri mua polveen. Hampaat kolahtivat johonkin hermoon niin, että sattui aika kivasti. Sitten ei meinattu päästä kakkosestettä pidemmälle, kun Luu meni koko ajan riman ali. Ilman vauhtia pystyi hyppäämään, mutta vauhdilla oli vaan niin paljon helpompaa sujahtaa ali. Lopulta laitoin tuplariman. Nää jyrkät kulmat on vaan niin vaikeita.

Seuraava haaste oli kahden hypyn kuvio putken ja keppien välissä. Luu lensi ekan niin pitkäksi, etten saanut vedettyä sitä oikealle puolen tokaa. Jos taas menin jarruttamaan/vekkaamaan ekalle, en saanut sitä kääntymään tokalle. Lopulta tää meni jotenkin toiselta puolen ohjaten takaakiertona. Kepeille menossa ei ollut ongelmia ja kesti hyvin mun takaaleikkauksen, sivuirtoamisen ja yhden hypyn leijeröinnin.

Lopussa oli vielä takaakierto-päällejuoksukohta. Otin siinä niin paljon etumatkaa, että olin jo vastassa ekan hypyn takana. Näin ehdin jotenkin ohjata, mutta kerran tuli eka rima alas ja tokasta Luu meni taas ali. Tätä kokeilin lopputreenistä erikseen vauhdin kanssa puhtaasti päällejuoksuna. Ei vaan onnistu, vaikka rimatkin on korkealla :(

Mentiin aa radalla. Osui joka kerta ylösmenolle kyllä, mutta päätin jo opettaa senkin laatikolla. Alastulot oli hyviä joka kerta. Ekaa kertaa ikinä siis jatkettiin rataa kontaktilta. Pidin toki vähän aikaa ja kehuin. Teki tosi hyvin ja kiltisti monen toistonkin jälkeen. Välillä vapautin paikallani seisten ja välillä liikkeessä. Hyvin kuunteli.

Meitä oli vain kolme, ja aikaa jäi. Tuittukin pääsi sitten "treenaamaan". Juostiin rata kerran läpi. Tehtiin ainakin pari hyllyä :D

Lopuksi tein Luun kanssa tosiaan vielä niitä päällejuoksuja sekä muutamat kepit eri kulmista. Tein myös täysiä vedättäen putkesta. Nyt osasi jarruttaa aloitukseen. Avokulmatkin on menneet nyt ihan hyvin paikaltaan lähettäen, radalla ei olla koitettu ihan hetkeen.

Tunnin tauon jälkeen oman ryhmän koulutus. Ei kovin vahvasti alkanut tämä talvikausi... Väinö säästeli anturoitaan viikonlopun kisoihin ja teki vain ihan pienesti. Bertta olisi ollut iskussa, mutta Miinu säästeli pahasti flunssaista itseään. Kide meni alkuun hyvin, mutta satutti yhtäkkiä jotain jostain ja joutui jättämään treenit kesken. Pipa liukastui hypyllä ja veti kylki edellä päin siivekettä. Ei kyllä näyttänyt sattuvan, mutta vähän alkoi jo hirvittää, että pitääkö tässä ottaa treenien tavoitteeksi pitää kaikki hengissä... Toivottasti ensi kerralla paremmalla onnella! :)