Lämmin kesäilta - mikä ihana aika tokoilla. Sortseissa ja t-paidassa tarkenee, mutta ei tule kuin vähän hiki.

Luu aloitti taas vaihteeksi seuraamisilla. Tein pääasiassa perusasentoa ja yhtä askelta. Niissä pää pysyy aika ok, mutta heti kun kävelee pidempää pätkää, se laskee ja Luu alkaa muutenkin puskea. Muutamaa askelta koitin tehdä ihan imuttamalla, ja vaikka sitä kuonoa on vaikea saada pysymään namissa kiinni, olin huomaavinani pientä edistystä.

Sitten luoksetuloja. Kierrätys ja vauhtipalkka sekä kaksi kierrätystä eteentulolla. Nyt tuli lujempaa ja törmäsi molemmissa. Ekalla jäi myös vinoon, tokalla sentään suoraan. Muutama eteentulo lähempää. Lopuksi päädyin kokeilemaan luoksetuloa kokonaisena eteentuloon asti. Tuli niin lujaa, että oli pakko väistää... Olis kyllä tullut varmana päin. Toisella annoin pari muistutuskäskyä ja Luu jarrutti sen verran, että pystyin seisomaan paikallani. Näissä oli muuten myös lievää banaania...

Sitten kokeiltiin stoppeja lelupalkalla. Ihan hyviä. Tarvii edelleen vartaloapua, mutta sillä saatiin muutama oikein napakka pysähtyminen. Kävelytin Luuta vierellä.

Tuittukin pääsi tekemään muutaman jutun ja olin varsin tomerana. Alkuun pätkä seuraamista. Tarkkuus on mitä on, mutta kontakti ei herpaantunut hetkeksikään. Tehtiin askelsiirtymiä ja juoksuakin.

Ja sitten ihanaa metallinoutoa... Lähti lujaa, otti ihan ok ja toikin laukalla. Palkkasin vauhdista, paitsi että Tuittu ei tajunnut tiputtaa kapulaa :D Sitten vielä muutama vapaamuotoisempi sivulletuonti.

Kolmanneksi ja viimeiseksi kaukoja. Eka m-i-vaihto jumitti ja kävin kerran nostamassa niskasta ylös. Sen jälkeen Tuittu nousi pariin otteeseen seisomaan. Kun tämä saatiin korjattua, se teki tosi hyvin. Tehtiin yksi kisamainen sarja, jossa teki kaikki vaihdot superisti, pakitti maahanmenot ja muisti uuden i-s-tekniikan. Lopuksi vielä peruuttelua ja yksittäisiä vaihtoja palkaten. Tuittu oli suloinen.

Luu pääsi vielä toiselle kierrokselle tekemään pitkästä aikaa noutoa. Olen taktisesti ollut vain treenaamatta noutoja, kun niissä oli aina jotain... Harvakseltaan ollaan jotain sisätreeniä tehty. Nyt ensin metallin tuontia eteen. Ote olisi voinut olla parempi, mutta muuten ok. Otteenkin rauhoitti aina edessä istuessa, enkä tietty palkannutkaan aikaisemmin. Uskaltauduin kokeilemaan myös vauhtinoutoa. Metallilla eka ihan ok, tiputti heti, kun vilautin lelua. Tokalla jätti kapulan niille sijoilleen, mutta kun en reagoinut, kävi hakemassa. Ei kuitenkaan mitään ihme säätöä, joten tehtiin vielä puisellakin. Eka taas ok, tokalla kantoi päästä ja sääti vähän vaihtamisen kanssa. Kolmas sitten ihan super - toi LUJAA ja suoraan ja vaihtoi hienosti leluun. Ehkä näitäkin uskaltaa treenata...