SM-kisojen jälkeen Luu sai lepäillä ja Syy treenata. Tiistaina 27.8. tehtiin Isan vauhdikasta rataa ulkokentällä.

Isku270819.jpg
Saatiin kerrankin tehtyä koko rata pätkissä, eli ei jouduttu hinkkaamaan mitään tuhottoman kauaa! Muutaman hypyn kanssa tuli jäkitystä, mutta niistä selvittiin tilaa antamalla tai rytmitystä muuttamalla. Turhan herkässä noi kiellot toki on. Esim. wrappeihin Syy jää hyvin, jos lähetän tarpeeksi kaukaa. Putkesta 8 putkeen 9 Syy ei ensin irronnut, ja sitten kun irtosi, en itse osannut kääntyä vauhdissa, vaan jäin hiekkaan sutimaan :D Tätä saatiin siis juosta muutama kerta...

Torstaina perinteinen iltasetti. Tokossa Syy teki seuraamista, tunnarin pitoa/tuontia, jäävien asentoja, kaukojumppaa, luoksaria ja ruutua. Aksassa kontaktitreenit, eli keinua, aata ja puomia. Puomilla treenattiin vähän käännöstä.

Perjantaina oltiin pujottelutarkkiksella eli Hannan keppikoulutuksessa. Hanna sai mut ylipuhuttua palkkaamaan Syytä ekasta välistä. Itse olen vältellyt tätä, kun pelkään, että sitten se sekoilee aloituksissa vielä enemmän. Mutta nyt ainakin kykeni erottelemaan ihan hyvin, kun tehtiin välillä palkaten ja välillä koko kuusi keppiä. Enemmän voisi treenata myös vain kuudella, että saisi niitä helppoja onnistumisia Syylle.

Ennen keppivuoroa käytiin tekemässä puomia. Ja se oli ihan rikki! Ei siis osunut sitten millään edes semmoisella yleensä varmalla asetelmalla! Ensin ongelma oli siinä, että ei pystynyt luopumaan etupalkasta, mutta ei oikein korjaantunut helpotuksillakaan.

Lauantaina tokoiltiin. Maarit oli taas kouluttamassa nuorten koirien rinkiä. Oltiin Levekin hiekkakentällä. Tehtiin Syyn kanssa tunnaria, jossa en vaan saa yhdistettyä pitoa haisteluun. Ei saatu nytkään, vaikka piilotettiin ihan vaan yhtäkin. Jotain ajatuksia tuli kuitenkin treenin jatkamiseen. Pelkkää palautusta työstetään ainakin varmemmaksi. Ehdittiin katsoa nopeasti myös seuraamisen sivuaskelia, jotka olen suunnitellut ottavani ohjelmistoon. Mietin, pitäisikö nämä opettaa Syylle ensin erikseen ihan rautalangasta, mutta ainakin oikealle lähti tekemään aika kivasti ihan seuruusta. Vasen jäi vielä mietintään. Tehtiin myös ruutu (alustalle), kun vieraassa paikassa oltiin, ja ihan kivasti sen bongasi. Toistaiseksi ei ole tullut flänkkiä tai mitään, vaan Syy menee alustalle kivan suoraviivaisesti.

Sunnuntaina vielä neljäs harrastuspäivä putkeen, kun käytiin kokeilemassa kisaamista 1,5 kuukauden tauon jälkeen. Kaksi ekaa aksarataa meni siihen malliin, että olin jatkamassa kisataukoa samantien. Ekalla radalla ei ollut edes keppejä (!), mutta silti huutojäkitystä ja räiskimistä, tokalla jäätiin alkuradan kepeille. Ehkä seitsemännellä yrityksellä ja tiukemmalla käskytyksellä onnistui.

Hyppärillä lähtö ei meinannut onnistua ja jouduin korjailemaan. Sen jälkeen olin ihan varma, että Syyllä on mennyt hermo ja se lähtee radalle ihan väärällä asenteella ja räjäyttää ainakin alkusuoran. Mutta vielä mitä! Se oli oikein hillitty ja kuuliainen! Malttoi tehdä kepit ja 0-radan! Oli aika tiukka kisa ja tultiin toiseksi häviten ekalle kolme sadasosaa :D (...ja vielä käsiajalla! :D)

69664754_10157460367504265_6911094097184