Keskiviikkona meillä oli agivalkussa taas Tanja koutsaamassa :) Oli paperilla kivan oloinen rata, mutta osoittautui meille kuitenkin melko haastavaksi. Siinä oli kohtia, joissa piti tehdä ohjaus valmiiksi ja mennä, ja tuommoisissa Luu helposti valuu ja lähtee suorittamaan omaa rataansa, tai sitten vaan kaahottaa liikkeen perään.

Alkuun halusin treenata saksalaista, vaikka kisoissa olisin tehnyt pakkovalssin. Huomattiin taas, että näissä tulee rima tosi helposti alas, kun Luu roiskaiseen takajalat huolimattomasti. Pakkovalssissa hyppäsi isommalla varalla. Kasitreeniä saatiin läksyksi, mutta käytännössä varmaan sitten vaan teen pakkovalssin aina kun vaan mahdollista :D

Putki-putki -väliä yritettiin valssilla, mutta valui aina vaan. Kunnon jarru ja löysä sylkkäri toimivat paremmin.

Vaikein oli liikkuva valssi hypylle, josta Luu tahtoi aina livistää putkeen. Tässä auttoi vähän, kun piti käden alhaalla valssin jälkeen!

Serpentiinikuviossa oli toiselta puolen vaikea kulma päällejuoksuun, joten yritettiin toiselta puolen pakkovalssia + saksalaista. En kyllä uskonut, että onnistuu, ja tällä kertaa olin oikeassa :D Pakkovalsseihin pitää treenata kolmiota, muuten Luu tulee liikkeestä ohi, enkä pääse irti ajoissa. Tehtiin sitten sitä päällejuoksua, ja saatiinhan se onnistumaan! Ei tainnut rima tippua kuin kerran tai pari lopulta.

Loppurata 15-31 sujui sitten jo kivuttomammin :)