Taas ei ollut semmoiset tokotreenit, joissa kaikki sujuu kuin tanssi ja ollaan niin samassa kuplassa :D Olin seuraamassa Christan koulutusta, koirat odottivat aamupäivän kotona ja iltapäivän autossa. Koulutuksen jälkeen jäätiin Lean kanssa treenaamaan. Ilmeisesti odottelu ei sopinut Luulle, sillä kun se pääsi vihdoin illalla tekemään, kiepat oli turhan kaakossa. Kaikki meni vähän vääntämiseksi. Ois varmaan pitänyt vaan keskittyä siihen asenteen vääntämiseen ja unohtaa kaikki liikkeet...

Ensin ruutua. Alun hinkkausta. Alkuun ihan lähti Lean käskystä... Palasi tosin kahden metrin jälkeen pokalla sivulle. Merkit oli ok, mitä nyt vähän ajatteli ruutua. Ruutuun meni ensin pitkäksi. Pysäytin seuraavalla kerran matkalle, sitten parempi. Tehtiin vielä loppua. Karkasi ruudusta!!! Leakaan ei ollut ehtinyt vielä huutaa käskyä. Oli ollut levottoman näköinen. Sitten pysymistä, pysyi. Kutsuin seuraamaan, seurasi huonosti. Sitten seuraamaan tuloa, seurasi lopulta paremmin. Mutta että vähän niinkuin joku osio petti :D

Juoksentelujen ja vääntöjen perään tunnaria. Ihme, jos ois onnistunut. Oisko pari kertaa pitänyt kutsua pois, kun kaahotti omasta ohi. Sitten meinasi napsia ekaa suuhun. Muuten ihan ok, ja parani kyllä.

Ohjattua. Taas alun hinkkausta, kun ei voinut tulla kunnolla sivulle, vempuloi ja hytkyi. Ohjatun alut on oikeastaan ainoita, joissa enää menee jähmeämmäksi. Ärsyttävää! Merkit taas ok, niistä välillä palkkaa. Vauhtipalkkaa ennen nostoja. Nyt ensimmäistä kertaa ennakoi ihan kunnolla, ja kun annoin nostaa, kääntyi pois ennen kapulaa! Jes, en usko, että tuosta kuitenkaan ongelmaa tulee :)

Vielä hyppynoutoa. Siinäkin alut oli vaikeita, punki taakse vinoon ja etutassut oli vinksin vonksin. Huoh. Palautus ensin huonompi, jopa vähän vajaa. Mutta tää on ihan odotettavissa, kun ei olla treenattu hyppyä aikoihin. Muutamalla toistolla parani. Näissäkin meinaa vaan nyt mennä taakse vinoon... On se vaikeeta.

Ai niin, koulutuksessa avustettiin Nepparin paikkamakuutreenissä. Luu nosti pään kesken makuun! Empä muista, että olisi tuota treeneissä tehnyt. Harmi, että jouduin korjaamaan aika neutraalisti, kun en halunnut tuottaa mitään ei-toivottuja häiriöitä Neppikselle ;) En ollut piilossa, vaan väsäilin kaakaota paikkamakuun aikana. Oisko Luukin jotenkin unohtanut olevansa hommissa...?