Loppiaisen kunniaksi siirrettiin valkkutokot tänään jo iltapäivälle. Ehdittiin tehdä lyhyt metsälenkki Maijun kanssa treenejä ennen.

Luu aloitti luoksetulon aloituksilla. Kati liikkuroi meitä ja paha karma iski taas :D Luu meni heti alkajaisiksi maahan Katin "käskystä". En tajua, mistä tämä on saanut alkunsa, mutta sama säätö melkein aina, kun Kati liikkuroi meille luoksetuloa...! Nyt päästiin eteenpäin suht nopeasti, eikä Luu mennyt yhtään koomaan. Piti vaan tiukempaa kontaktia, hyvä!!! Palkkasin pari jättöä (namilla). Kerran saatiin Luu kiinni asennon korjaamisesta. Se tekee kuulemma usein heti jätössä semmoisen pienen asennon korjauksen.

Sitten yksi stoppi. Ei kovin hyvä, vaikka oli vartaloapuakin. En tiedä, olenko liian lepsu, mutta yritän nyt vain vähentää takapalkan odotusta. Kehuin ja annoin namin ennen takapalkalle vapautusta. Vielä loppu maasta. Ensin törmäsi ihan huolella (ne vauhtipalkat...). Uusinnalla vähän parempi. Palkatta.

Tunnari, reilummin kapuloita sikinsokin. Vähän hosui, ja saattoi mennä omastakin ohi, mutta ei jäänyt sahaamaan. Palautus suora! Palkatta.

Ohjattu, vasen, joka oli melkein ruudussa kiinni. Jotain pientä säätöä noston kanssa, mutta ei ihan varsinaista mokaa. Suora palautus :) Palkatta edelleen.

Ruudun merkkiä, jota ei vaan kyennyt tekemään. Jäi ruutuun päin vinoon ja/tai merkin sivuun ruudun puolelle. On päässyt viime aikoina tosi harvoin ruutuun ja vielä harvemmin ruutuun asti, mutta ei vaan suostu jättämään sitä ajatuksistaan. Mietin jopa, voiko ruutuun pääsemättömyys jotenkin turhauttaa ja sitä kautta vaikeuttaa merkillä rentoutumista...?! Luu kuitenkin tasan tarkkaan aina tietää, että se ruutu on siellä.

Tehtiin merkkiä myös toiseen suuntaan, se oli parempi ja sain lopulta palkattua.

Loput jutut tehtiin itseksemme häiriössä.

Ihanaa (Jope-äänellä kamalaa) metallia. Pitoa, tasamaanoutoa ja hyppynoutoa. Ällöttää, mutta kykeni jotenkin. En osaa kyllä itsekään olla tämän kanssa enää rento, kun pelkään takapakkeja. Kai sekin voi heijastua koiraan. Hyppynoutona teki ihan kivasti, kun palkkasin leluun ennen lähetystä. Voisko kokeessakin tehdä niin?

Merkkejä. Lähetin kentän keskeltä ruudun aloitusmerkille. Kävi kiertämässä sen ja sinkosi 90 astetta oikealle kohti ruudun merkkiä. Hmpf. Muuten ihan hyvin. Sai namipalkkaa ja oli ihan kivasti.

Kun oltiin tehty muutama merkki edestakaisiin suuntiin, jätinkin kaukoihin. Hyvin osasi vaihtaa moodin ja teki ok.

Vielä sitä ruudun merkkiä. Kaukoja merkillä ja kaikkea muuta. Kun lopulta näytti olevan ok, päästin ruutuun ja pysäytin matkalle. Hyvä pysähdys! Sen jälkeen oli taas merkillä ajatukset ruudussa, joten uudestaan en päässyt lähettämään...

Joku seuraamispätkäkin tehtiin jossain välissä, mutta siinä ne tais olla.

Paikallaloista ensin istuminen, joka oli ok. Makuussa menee nyt aika hyvin suoraan alas, mutta ensin nenä edellä ja korjaa jätössä. No, kelpaa. Nousussa jäi vajaaksi, sitä erikseen uudestaan.

Luu on tuntunut nyt viime treeneissä vähän paremmalta! Joissain asioissa se tuntuu olevan loputtoman sinnikäs, mutta kokonaisuudessa tuntuu antavan pikkuhiljaa vähän periksi. Toivotaan, että suunta on oikea :)