Tänään oli Luun treenivuoro Christan koulutuksessa. Katsottiin molemmissa seteissä - ylläri, ylläri - liikkeiden alkuja, välejä ja yleistä asennetta. Tehtiin alkuun hyppynouto ja ohjattu kisamaisesti. Näissä Luu oli nyt ihan hyvä. Tosin ohjatun alkuun menin niin nopsaan, että se ei varmaan ehtinyt tajuta tekävänsä ohjattua. No, Christa on nähnyt Luuta sen verran, että ongelma oli selvä ilman demonstrointiakin ;)

Työstön alle otettiin nimenomaan välit. Aluissa saan Luun jo jotenkuten sivulle (tosi näissäkin on vielä tehtävää), mutta se ei vaan riitä, kun Luu ehtii siirtymissä "vetää verhot eteen". Ja ne verhot pitäisi saada pysymään auki IHAN KOKO AJAN, koko kehässäoloajan. Kokeiltiin jääviä siirtymien keskelle ja Luuhan oli ihan pihalla. Arpoi vaan jonkun asennon. Olen joskus jotain vastaavaa kokeillut (Brandelin koulutuksessa koitettiin näitä kehäänmenoihin), mutta niissä ei silloin ole juuri ongelmia ollut. Vaan nyt oli. Lisäksi tehtiin kuuntelujuttuja liikkeiden keskelle, kuten istumista merkillä / matkalla merkille, maahanmenoa matkalla hypylle, kaukoja siellä sun täällä yms. Ne, mitä ollaan tehty aiemminkin, olivat ok, mutta uusissa jutuissa Luu mokaili. Esim. merkillä istuminen oli tosi vaikea, koska en ole ikinä tehnyt merkillä tuommoista (vain kaukoja pysähdyksen jälkeen). Mokasi myös idarissa, kun tehtiin istuminen käännöksessä. Liikkeistä löytyy siis vielä vaikka mitä palasia, joissa ei olla kuuntelua tehty, ja niissä Luu on ihan autopilotilla.

Tavoitteena olisi, että se on auki ja kuulolla ihan joka osiossa. Niitä osioita mun pitää nyt oppia miettimään laajemmin, olen tehnyt liikaa vaan samantapaisia juttuja. Mua jotenkin pelottaa, että Luulla nousee näissä onnistuminen liikaa hattuun, mutta Christa kyllä vakuutteli, että jos saan sen siihen pisteeseen, ettei se enää mokaile käytännössä ollenkaan, sen mielentilakin on silloin muuttunut paremmaksi.

Nyt siis vaan treenejä suunnittelemaan... Ja jotain positiivistakin: nyt saan palkata, paljon! :)