Sitä tulee taas vaihteeksi vähän lisää. Kentälle oli kertynyt jo kevyt kerros ja lisää tuli koko ajan. Ihan hyvin pystyttiin silti tekemään.

Aloitettiin idarijutuilla. Näitä pitäisi ilmeisesti ylläpitää joka ikinen päivä. Pari viime treeniä asennot ovat toimineet hyvin, mutta nyt kun oli muutama päivä taukoa, hajosi seisominen. Korjaantui kyllä, mutta ei se kokeessakaan auta, jos oikea asento onnistuu vasta viidennellä yrittämällä. Tehtiin ensin istu-istu, kehuin ekan ja palkkasin tokan. Molemmat ok. Sitten piti tehdä M-S-I, mutta istui seisominen. Sitä sitten hinkattiin, kunnes alkoi sujua. Viimeiseksi vielä I-M-S, joka onnistui sitten kerrasta. (Paitsi että uusin kerran maahanmenosta, kun ennakoi seuraamaan tulon. Se on kuitenkin eri juttu, koska asennoissa pysymistä pitäisi jossain vaiheessa vahvistaa eniveis.)

Stoppeja kierroilla leikkien. Tämä kierrä-takaa-pelailu tuntuu aika toimivalta. Se on Luusta hauskaa, ja koska se on Luusta hauskaa, se tekee stoppejakin aika kivalla asenteella. Ei tunnu myöskään ennakoivan kovin herkästi, vaan pystyin tekemään montakin stoppia ja kierrätystä ennen palkkaan vapautusta. Mietin jo, että voisin kokeilla tämän yhdistämistä siihen liikkeenä tehtyyn.

Idarin seuruuta, tai enemmänkin vaan seuruuta merkkien ympärillä. Vasemmalle käännös on vaikea, joten päädyttiin kiertämään pientä ympyrää merkin ympärillä ;) Parani taas vähän. Tein välillä lelu kainalossa, välillä ilman. Kainalopalkalla tekee ehkä vielä vähän paremmin.

Ruutua. Tein ruudun eri paikkaan, mutta taas niin, että merkiltä vasemmalle. Oli vähän vaikeata. Ruudun paikka oli hakusessa (hakeutui nyt vasempaan reunaan ja jäi turhan eteen) ja yritti possuilla merkillä. Merkki korjautui kyllä aika kivasti. Jäi siis vajaaksi, mutta tasan tarkkaan tiesi, missä mättää, koska teki lopulta kunnolla, kun huomasi, ettei voita lintsaamalla. Täytyy vaan itse miettiä jatkossa puuttumistapaa tarkemmin, jos Luu meinaa ottaa tämän tavaksi. Nyt toruin ja menin korjaamaan, mutta Luu korjasi paikan jo sitä kohti kävellessäni, ja kokee muutenkin mun aktivoitumisen tuommoisessa tapauksessa enemmän palkitsevaksi.

Loppuun ihan muutama kauko. Ensin muistuttelua parilla jumppavaihdolla, sitten kisamaisilla aloituksilla M-S-I ja M-I-S-M, etäisyyttä pari askelta. On nää edistyneet, koska muistaakseni ikinä ennen ei ole onnistunut oikealla tekniikalla muuta kuin sisällä :) Edelleenkään ei onnistunut joka kerta, mutta välillä sentään jo. Ja Luu teki niin tohinalla, että oli haastavaa.