Maanantaina meillä oli tokovalkussa vuorossa Katjan kisamaiset treenit. Kaikki tekivät saman kehän, toki perustelluilla säädöillä. Ohjattu oli diagonaalisesti ja kiertonoudon tolppa samassa päädyssä ruudun kanssa. Pieni pelko pakan sekoamisesta nosti päätään, mutta Luu suoriutui kyllä kiltisti!

Ensin mentiin kehään ihmiskujan läpi ja heti kaukoihin. Nämä tein lähempää. I-s ei hypännyt, mutta muuten tekniikka kesti ja ilme oli ihan kiva.

Luoksetulossa oli huonot stopit, varsinkin seisominen. Eka pätkä myös nopeampi kuin muut. Ja sivulle tuli taas takaa...

Ohjatussa teki aika hyvän merkin. Myös kapulaan fokusoi hyvin, pysäytin nostossa. Hyvä ja reipas palautus!

Ruudussa lähti eteenmenon vähän vasempaan, mutta osui ympyrään. Myös ruutuun (oikealla) flänkkäsi ihan vasenta reunaa. Muuten ok ja loppu hyvä.

Kiertonoudossa meni alussa vähän nihkeäksi, otinkin sen kerran uudestaan. Lähti kuitenkin hyvin kiertämään ja koko liike ihan hyvä. Tässäkin palautti aika kivasti.

Jäi hyvä mieli, Luu tuntui kivalta ja olin tosi tyytyväinen noiden palautuksien rentouteen! Lähinnä puhuttiin aluista ohjatussa ja varsinkin kiertonoudossa. Niissä Luu meni vähän huonosti ja zoomaili myös aika paljon ympärilleen. Tämä ei ehkä ole niin tyypillistä, mutta otetaan ainakin seurantaan. Mietittiin myös, että jos opettaisi sen katsomaan eteen (tolppaa/merkkiä) kapuloiden viennin ajan. Nythän mitään kriteeriä ei ole.

Jumpattiin myös vähän kiertonoudon alun kanssa. Kaukoilla saatiin asennetta paremmaksi, kun nuo muut temput alkavat olla liian helppoja. Kaukoissa sen oli pakko luopua siitä eteenpäin jumittamisesta.

Oikea koetilanne on taas eri asia (Luuta ei näillä kisamaisilla huijata...), mutta tuntuu taas vaihteeksi, että ollaan treenien suhteen oikealla tiellä! :)