Treenit jatkuu vuoden loppuun asti. Uudenvuoden aaton aamupäivällä treenailtiin Katin ja Maijun kanssa.

Lisäys: Unohdin, mutta tehtiin ennen halliin menoa pihalla stoppeja repun kierrolla. Luu teki tosi hienoja! :)

Sisällä Luu teki sitten ensin pienesti tokojuttuja. Muutama seuraamispätkä ihan vaan suoraa, aika ok. Pitäis vaan niitä käännöksiäkin taas...

Noutoa. Puisella eteentuontia läheltä. Vinoon. Luu ei varmaan oikeasti hahmota sitä paikkaa, koska en saa sitä korjaamalla juuri paremmaksi. Laitoin sitten taas pituuden kepit avuksi. Väisti niitä pienesti toiseen suuntaan, mutta ehkä mä nyt vaan teen kuurin niillä. Kati kiinnitti huomiota myös Luun otteeseen. Se kun tykkää lohmaista kapulan ihan takahampaisiin, mutta ei pysty sitä pitämään siististi sillä tavoin. Täytyy siis kapulaa antaessa vähän katsoa, miten syvälle se sitä yrittää horaista. Sitten metallin heittelyä. Tässä tapeltiin istumisen kanssa, kun Luu kytistää ja siirtää aina etutassuaan (tietenkin juuri sitä vasenta, jota en näe...), kun heitän. Silleen saatiin onnistumaan, että astuin askeleen eteen heittäessä. Luu ei sitten saanut hakea kapulaa ollenkaan, mutta Tuittu vei sen Katille ;)

Sitten vielä istumisia hillumisesta ja hypyn jälkeen, molemmissa namipalkka. Hillumisessa peruutteli ja moikkaili, mutta teki istumisiakin. Hypyt oli edelleen ihan hyviä ja istuikin nyt joka kerta.

Luun aksaohjelmaan kuului ohjaustekniikkaa (niistopersjättöä ja pakkovalssia) sekä kontakteja (keinua). Ohjausjuttuja tehtiin neljän hypyn suoralla.

Niistopersjätöt saatiin menemään ihan hyvin, kun vaan ohjasin kunnolla niistokädellä. Aikaisemmin voisi päästä etenemään, mutta ehdin kuitenkin ihan hyvin Luun alta pois. Oikean siivekkeen kautta kierto oli vaan mulle jotenkin ihan käsittämättömän vaikeaa. Piti pyytää Luultakin anteeksi, kun se olisi jo mennyt varmaan ihan nätisti ja kiltisti, jos olisin vaan osannut.

Pakkovalssit olivat vähän vaikeampia. Luun kanssa pitäisi treenata sitä pelkkää merkkaamista erikseen, eihän se sitä oikein osaa. Vasemman siivekkeen kautta saatiin nää jotenkin räpellettyä, toinen suunta oli taas vaikeampi. Katikin koitti mennä Luun kanssa. Eka pakkovalssi meni hyvin, mutta sitten tuli teknisiä ongelmia. Ja mä koitin mennä Inton kanssa, mikä osoitti, että vika on minussa :D

Luu ja Into liikkuvat kyllä niin eri tavalla. Into kiitää ääneti ja sulavasti, Luu haukkuu tauotta ja etenee semmoisella ryminällä. Lujaa menevät toki molemmat...

Tuittukin sai höntsäillä. Se teki hypyillä niistopersjättöjä, pakkovalsseja ja twistejä. Sen kanssa ei ole kyllä yhtään väliä, osaako ajoittaa ohjaukset oikein, kun joka tapauksessa ehtii. Pakkovalsseissa piti kyllä olla ihan tiukkana, kun se yritti aina oikoa hypylle suoraan :D Tuittu ja Svante tekivät samoja myös tandemina. Meni vähän sinnepäin, mutta hienoa oli. Ne on jotenkin vaan niin <3 Varsinkin yhdessä.

Lopuksi Luu ehti rymistellä keinulla. Laitoin sen taas aata vasten. Alkoi olla aika nopeita kontakteja, pari kertaa suoralla loikalla maasta 2on 2offiin... Voitais varmaan siirtyä tässä askel eteenpäin. En vain ole päättänyt, siirrytäänkö seuraavaksi koko keinulle (jolloin nouseva pää alempana kuin laskeva) vai treenataanko tällä systeemillä pysymistä, liikettä ymv.

Käytiin vielä Katin kanssa tunnin lenkki Sääksjärven lumisissa maastoissa. On se hangessa tarpominen aika rankkaa. Kohta vielä ulos ennen paukkeen alkamista ja sitten linnottaudutaan sisälle vastaanottamaan vuotta 2011.