Jokaiselle jotakin :) Käytiin sunnuntainakin Maijun kanssa hallilla. Nipsu pääsi Maijun kyydillä mukaan ja teki puomia. Luu vähän tokoa.

Puomilla ensin muutama läpijuoksutus. Jonkun saattoi jopa osua :D Mutta ainakaan näin erikseen tai yhden hypyn kautta tehtynä ei himmaile. Sitten alastuloa alustalle sivusta ja toisessa setissä myös koko puomia Maiju palkkaamassa. Palkka täytyy kyllä siirtää kokonaan eteen. Nyt olen heitellyt itse ja Nipsu kyttää kovasti. Sivusta tekee ihan hyvällä asenteella (tosin välillä lentää takajalat pois puomilta), mutta koko puomia tehdessä palaa vielä useimmiten vanhaan. Ekan toiston ja jonkun muun satunnaisen teki tosi hyvin, mutta onnistumisten suhteen ei ollut oikein mitään logiikkaa. Teki hyvin, sai palkkaa ja hurjat kehut, seuraavalla pysähtyi liian aikaisin. Ja kerran juoksi läpi. Seltti :p

Luu aloitti tunnarilla ja siihen kuluikin melkein koko treeniaika. Kiitos Maijulle kärsivällisyydestä, kun liikkuroi meille "vaan tunnarin"! :D Tuntuu nyt ihan mahdottomalta yhdistelmä palautustreeni-kokonaisuus. Ensin haistelee huolimattomasti ja tuo jopa väärää, sitten kun alkaa keskittyä haisteluun, tulee palautuksessa se yksi otteen korjaus. Uusinnalla onnistuu, mutta kun teen väliin palautustreeniä, unohtuu taas. Kapulat olivat nyt lähekkäin ja päällekkäin ja haistelu saatiin lopulta ihan siistiksi. Suorastaan harmitti, kun hyvän haistelun jälkeen Luu toi kapulaa hyvin melkein sivulle asti ja sitten viime hetkellä heitti kapulan suussa parempaan asentoon :p On tosi hankalaa treenata kahta asiaa samaan aikaan, mutta tässä tapauksessa on aika pakko, kun ongelmat ilmenevät vain yhdistelmässä.

Tehtiin vielä kiertonoudon tolppaa häiriöillä. Siellä oli putkea ja pari agihyppyä. Kapulat heitin itse ennen lähetystä. Alkuun yirittikin putkeen ja kiersi hyppyä, ja piti taas käydä näyttämässä tolppa lähempää. Ei näitä auta kuin tehdä lisää.

Ja pitkästä aikaa mene-juttuja rivissä oleville leluille, etäisyydet ehkä pari-kolme metriä. Ekalla yritti väärälle, mutta siinä oli vähän Ihme-häiriötäkin oikealla linjalla ;) Sen jälkeen hyvin! Pientä kaarrosta saattoi tulla, mutta meni oikealle pallolle.