Karsintojen kenraaleiksi olisi tänään ollut tarjolla kaksi hyppäristarttia tai valkkutreenit. Valitsin treenit ja hyvä niin!

Soile oli koutsausvuorossa ja tehtiin jotain Elinan treeneissä ollutta rataa. Siinä oli kaikki kontaktit eikä mitään mahdottomia kuvioita. Tehtiin Nipsun kanssa pätkissä. Meni ihan kivasti, saatiin juttuja onnistumaan ja osasin kerrankin jopa valita heti alkuun meille sopivia ohjauksia.

Pariin kohtaan kellotettiin eri vaihtoehtoja ja saatiin jopa eroja! Käsiaika on aina käsiaika, mutta ne kellon mukaan hitaammat myös tuntuivat huonommilta. Ja ne paremmat oli mun alkuperäisiä valintoja :) Eka oli pyöritys sisäkautta kahden hypyn välistä vs. pakkovalssilla ulkokautta. Ensin mulla tuli pyörityksen jälkeen kiire jatkoon, mutta paremmalla ajoituksella se onnistui hyvin. Pakkovalssi oli kankeampi ja hitaampi. Toinen oli vähän vastaava, paitsi hyppy mentiin suoraan. Tämäkin oli sujuvampi ja nopeampi lyhyemmällä reitillä.

Keinu mentiin taas nurkkaan kohti tyhjää. Ilman etupalkkaa vähän nihkeä, joten tehtiin useampi kerta palkalla. Meni kuitenkin jotenkin. Tämmöisissä pitää muistaa oman liikkeen rytmitys, ettei tule äkkipysähdystä! Aalla ja puomilla taas namipalkkaa... Aa varsinkin aluksi ihan ok, puomi hidas, mutta tuli kerrasta alas asti ja oli musta vähän rennompi.

Muuten osattiin kaikki ;)