Luu on pitänyt sisarustensa kanssa pentutreffejä vähintään vuosittain. La 2.6. oli taas aika kokoontua, tällä kertaa Tampereella. Tokoiltiin ensin kolme tuntia ulkokentällä ja sitten aksattiin pari sisällä. Uimassakin käytiin tietty. (Ja syötiin!)

Luun kanssa kokeiltiin ensin ohjattua liikkuroituna. Vasen oli ok, mutta oikean kiersi taake, vaikka kapula oli vähän vinossa. Käytettiin sitten Sirkeä "ohjurina" :) Sitten pienillä haasteilla höystetty kehä. Tunnari ruudun ympyrän viereen, luoksetulo, ruutu ja kierto ruudun lähelle viistosti. Tunnarissa ihan hyvä haistelu, mutta tosi löysä palautus. Luoksarissakin tuli tosi laiskasti, pysäytin vaan seisomaan, kun oli tullut pidemmälle. Ruudun eteenmeno vähän vino vasempaan, mutta osui ympyrään. Ruutuun flänkkäsi ensin ohjuritötsän väärältä puolen, uusinnalla ok. Sai juosta läpi palkalle. Ja kierron sijasta meni possu taas ensin ruutuun.

Erikseen tehtiin vielä vähän zetaa, jossa palkkailin seuraamista. Oli kaikkinensa jotenkin löysää ja läkähtynyttä menoa. Taitaa helle vaatia vielä totuttelua.

Syyn kanssa aloitettiin kehäänmenoilla ja siirtymillä. Aika kivasti tarjoaa näitä jo muuten, mutta edelleen viive alussa aiheuttaa levottomuutta ja ääntä. Kykenee kuitenkin jo vähän kasaamaan itse itsensä. Joskus aiemmin olisi ollut ihan turha yrittää näin, mutta nyt haluan kokeilla vähän aikaa, olisiko se jo tarpeeksi kypsä tämmöiseen.

Seuraamisesta pari aloitusta ja sitten pidempää pätkää lennosta. Kivasti!

Hyppy ja luoksari kokonaisuutena. Luoksariin taisin jättää takapalkan...? Ihan ookoosti nääkin. Ja vielä tunnaria ja ruutua.

Syy oli aika kiva! Oli tosi kuuma ja sekin läkähdyksissä. Jaksoi kuitenkin keskittyä ja skarpata ja teki ihan tasollaan!

Aksassa mä sain jalkani kanssa vaan katsella ja ohjeistaa muita. Aiemmin olen itse ohjannut muidenkin koiria, mutta nyt vaihdettiin osia :D Luu pääsi radalle kaikkien kanssa ja Syykin vielä Marin. Syy ei olekaan ikinä aiemmin mennyt lainaohjaajalla! Ihan alkuun se katseli vähän hämillään, mutta vauhtiin päästyään kulki kivasti. Luu nyt ei taakseen katsele ja sille on ihan se ja sama, kuka antaa luvan suorittaa.

Tein loppuun vielä Syyn kanssa muutaman puomin. Taisi vähän jo väsy painaa, eikä meinattu saada hyvää toistoa millään.

Videokooste

WP_20180602_16_50_16_Pro.jpg
I-katraasta Riski, Luu, Puuma ja Lalli

WP_20180602_16_54_15_Pro.jpg
Koko kööri: Tuuri, Kuri, Riski, Luu, Yoda, Roima, Puuma, Lalli, Rimma ja Syy