Luun kanssa tokoa tuossa yhdellä valaistulla pikkukentällä. Siinä onkin viimeksi käyty joskus viime talvena, kun Luu oli vielä tosi pieni :)

Ruutua paikantarjoamisena ja alkeellisena ruutu-merkkileikkinä (joka ei sujunut, koska Luu ei osannut merkkiä). Jää lähes aina ensin liian eteen ja joutuu korjailemaan. Mietinkin, että pitäisi varmaan alkaa vaatia siltä, että menee kerrasta kunnolla...? Muuten arvailee vaan, kun pallo lentää lopulta joka tapauksessa.

Parit eteentulot puun (tai Luun valinnasta kahden...) kierrolla. Ekalla tuli tosi lujaa, jarrutti kyllä, mutta koski kevyesti. Huomautin vähän ja uusinnalla pysähtyi liian kauas. Kolmas sitten taas hyvä. Neljäs vielä vauhtipalkalla. Pitää näitäkin taas tehdä, on vissiin olleet muutaman treenin tauolla.

Seuraamista, täyskäännöksiä ja vasemmalle käännöksiä. Pää oli aikas hyvä :) Käännöksissä on vielä hiottavaa, vasuriin kääntymisessä Luu helposti istahtaa.

Muutama seisominen ja maahanmeno sekaisin. Seisominen myös vierellä kävelystä. Pari kertaa meni seisomisen maihin. Maahanmenot ok.

Metallinoutoa puut kiertämällä. Kaksi kertaa tämä, ihan hyvin.

Luoksetulon stoppeja kahta kiveä (:D) kiertämällä. Pari kertaa teki löysemmin, mutta vartaloavulla ja tarpeeksi lähellä minua saan sen tekemään hienon lukkojarrutuksen. Ei varmaan tule koskaan onnistumaan täydestä matkasta, mutta täydellisyyttä tietty tavoitellaan ;)

Luun kanssa on kyllä aina niin kiva tokoilla, kun se on aina täydestä sydämestään mukana, ja kaikki tekeminen on sen mielestä vaan niin siistiä <3 BC-ihmiset aina puolustelevat, että ei se bordercollien kouluttaminen ole helppoa, että siitä vaan tervetuloa kokeilemaan. Vajaan vuoden kokemuksella voin sanoa, että ei olekaan. Haasteita riittää, ja tulee varmasti riittämään. Koira keksii uusia ongelmia ennen kuin ohjaaja on huomannut edellisiä. Mutta jotain rajaa silti! On varmasti helpompiakin rotuja, mutta on tää kuulkaa schipperkeen verrattuna yhtä ruusuilla tanssimista!

Ja ihan vaan varmistuksena, että se ei tietenkään tee Tuitusta yhtään vähemmän rakasta <3