Tätä voi ehkä sanoa kisaviikonlopuksi, jos lauantaina kisaa yhden koiran kanssa tokoa Pieksämäellä ja sunnuntaina toisen koiran kanssa agia Hyvinkäällä? Uskalsin ilmoittaa Nipsun, kun alustavan järjestyksen mukaan medit aloittivat. Tämä piti onneksi paikkansa, joten päästiin lähtemään ihan järkevään aikaan.

Kaksi ekaa minien rataa tuomaroi Henkka Luomala ja vikan Anne Viitanen. Kivoja oli kaikki radat.

Hyppäri ensin. Ihan hyvä rata Nipsulta. Joitain pieniä herpaantumisia taas, mutta selvisin :) Oli aika vauhdikas rata, pitkästä aikaa piti ihan puuskuttaa maalissa. Tosin tuolla hallissa ei ole mikään paras mahdollinen happi, ehkä se johtui siitä. Voitettiin, niukasti, mutta kuiteskin!

Eka agirata päättyi kutosputkeen. Lähetin ja lähdin reippaasti eteenpäin valmistautumaan parin esteen päässä tehtävään valssiin. Nipsulla kesti ja kesti putkessa - ja sitten se putkahti ulos sisäänmenopäästä! Äh! Oli varmasti jo vähintään puolivälissä. No, oma moka, tiedän vallan hyvin, että Nipsu pitää ohjata kunnolla paitsi putkiin, myös putkissa...

Loppurata tosi hyvä. En voinut olla ajattelematta tuloksia, sillä siinä meni se tuplanollamahku, taas.

Sitten vielä Annen agiradalle. Alun takaakiertovalssi oli ihan karsee, en jostain syystä osannut liikkua siinä ollenkaan. Olin ihan koiran edessä, mutta selviydyttiin jatkoon ja sitten menikin paremmin. Kontaktit ihan kohtuulliset, aallekin meni ihan yksin. Oisko ne kuitenkin menossa parempaan suuntaan...? Parannettavaa toki on vielä paljon, mutta ei himmaillut ainakaan aikaisempaa enempää. Niin, ja tein onnistuneen saksalaisen, wuhuu! :D Vikassa ennakoivassa valssissa mun rytmitys oli ihan päin peetä ja siinä Nipsu lennätti riman. Nää mun pitäisi kyllä osata paremmin, en tiedä, mikä tuli.

Vika rata on videolla, kiitos Mapelle.

Tulosrivi oli siis erittäin tyypillinen 0-hyl-5, jossa vitonen päivän ainoasta rimanpudotuksesta. Nyt pitäis saada kaava rikottua.