Äh. Heräsin aamulla kurkkukipuun ja ikävästi tässä tuntuu jotain flunssaa pukkaavan. Maanantain tokoja ei toki jätetä väliin, ei vaikka ulkona on 18 astetta pakkasta. Hallissa vaan muutama. Pari kuppia Finrexiniä pohjille ja menoks!

Luu teki koemaisen setin. Tai oikeastaan vaan palkattoman, sovellettiin lähes kaikkea. Kokonaisuudessa se tuntui tosi kivalta, piti hyvin siirtymissä kontaktia eikä jämäillyt oikeastaan missään.

Seuraaminen oli aika huonoa varsinkin käännöksissä. Ei oikein keskittynyt kunnolla. Ja yhdessä kohtaa tuli taas ääni (ihan vaimea piip), jaiks! Siihen toki puutuin eikä onneksi toistunut.

Luoksetulo tehtiin suorana. Tuli eteentulossa ihan päin... Mutta näitä tulee tehtyä itse asiassa tosi vähän, yleensä vauhtipalkkaan läpijuoksut. Sivulle kai ok.

Idari säädöillä. Kati määräsi järkäksi S-M-I. Pidin viiveen liikkurin käskyn jälkeen ja pyysin Katia sanomaan, jos pomppii. Pomppimispätkät olin päättänyt seurauttaa läpi. Ekalle pätkälle saatiin tehtyä seisominen, sitten pomppi ja keuli, joten seurautin vaan. Vikalla ennakoi pysähtymällä... Käännyin vikalta merkiltä takaisin ja tein vielä pari väliä seuraamista. Vapautus kesken liikkeen.

Hyppynouto. Kivasti otti kontaktin alussa! Kapula pomppi tosi vinoon, mutta hyvin muisti hypätä takaisin. Tuli sen verran huonossa kulmassa, että koski esteeseen ja tuli eteen vinoon. Korjautin palautusasennon.

Ohjattu, vasen. Tämä kaikkinensa ihan hyvä. Ei pyöräyttänyt kapulaakaan.

Tunnari. Namialusta ja muutama ylimääräinen kapula. Oma oli joku neljäs vasemmalta. Söi huolella namit ja jäi haistelemaan tarkasti heti ekoja kapuloita. Ei mennyt oman yli :)

Ruutu, tarkoitus palkata ruutuun meno. Eka muuten ok, mutta meni pysäytyksen jälkeen maihin. Otin uudestaan. Merkillä ennakointi palasi, lähti (provosoivasta) pään käännöstä... Käskin vaan takaisin merkille ja jatkoin siitä. Nyt pysyi ruudussa tolpillaan, joten palkka siitä. Ruudun paikka molemmilla menoilla tosi hyvä.

Kaukoja tehtiin pariin otteeseen omaan tahtiin. Lopussa sekoili ihan omiaan. Kun käskin maasta istumaan, nousi ylös ja peruutti... monta kertaa. Kyllä se sieltä sitten lopulta palautui mieleen.

Nyt ilmoittautumaan Pieksämäelle! Mennään treenaamaan piiitkää matkaa ja kisapäivää :)