Tokoiltiin Luun kanssa Niihamassa ennen kehariryhmän aksoja. Jatkettiin nostatusteemalla, mutta lisättiin soppaan vähän keskittymistä ja kuuntelua.

Ensin hyppyä, kun kerrankin oli. Palkka katsekontaktista ja lähetys lennosta noutamaan. Ja jokunen variaatio. Ei tuo superina, mutta ihan kivasti.

Luoksetulojuttuja kierrolla. Ensin piti saada koira tajuamaan, että hypyn voi myös kiertää, ei tarvi hypätä... Nyt tuli jo sivulle vähän hälläväliä-asenteella vinoon. Korjasi kyllä, kun selitin, että pitää tulla kunnolla, vaikka saakin lelupalkkaa ja on aika hienoo. Stopit aika kivoja, niistä vauhtipalkkaa. Paitsi maahanmenon jälkeen meni pari seisomistakin maahan. Näistä tuli tietty puhuttelua.

Jääviä seuraamisesta, eri temmoissa ja askelsiirtymissä. Oisko yhden seisomisen istunut, kun käännyin kohti, muuten hyvin. Saiskohan kokeessakin tehdä idarin juosten? ;)

Tunnari. Rivi, muistutin vielä alusta. Palkka katsekontaktista ja lähetys lennosta. Nyt ei malttanut haistella ja meni ohi omasta, joka oli toinen vasemmalta. Aloitti kyllä näennäisesti reunasta. Oisko neljännellä yrityksellä vihdoin tehnyt oikein. Tein saman alkuhetsauksen joka kerta. Palautus oli huono, erikseen tehtynä ok.

Vielä merkkiä. Lähetys hetsauksella ja merkillä pysäytys eri asentoihin. Alkuun arpoi, mutta muutaman puhuttelun jälkeen alkoi kuunnella.