Mun piti hakea edustusoikeuden siirtolomake Tallilta (älkää kysykö, miksi sieltä, mutta Luu tarvitsi sellaisen päästäkseen agi-ässämmeihin T-Teamin varakoiraksi), ja kun sinne ajelin, niin ajelin melkein samaan rahaan Multisillan kentälle tokoilemaan.

Olin kerännyt treenisuunnitelmaan kaikkia semmoisia juttuja, mitä pitäisi treenata, mutta jotka ovat jääneet tärkeämpien juttujen jalkoihin. Ja semmoisia, mitä ei tule yleensä juuri palkkailtua erikseen. (Ja metallia, koska se jäi eilen tekemättä.)

Ensin idarin asentojen mukaanottoja. Koitin näihin kainalopalkkaa, nami aiheuttaa kuitenkin vähän sählinkiä. Tykkäisin, että lähtisi seuraamaan vielä ryhdikkäämmin, mutta ihan ok. Asennoissa tuli pari virhettä.

Muutama seuraamispätkä, palkka perusasennoista viiveen jälkeen. Yksin treenatessa näissä ei ole mitään ongelmaa, mutta eiköhän näidenkin vahvistamisesta hyötyä ole. Asenne tuntui hyvältä.

Luoksetulon jättöä. Palkkaa heti alusta tai jätöstä vähän matkan päästä. Hyvin teki nääkin.

Metallin palautusta ihan läheltä. Alkoi pitää kapulaa huonolla otteella ja päätin ihan ex tempore hermostua siitä. Huom., kuitenkin _päätin_ hermostua, en vaan hermostunut ;) Joku roti tähän pelkkään motivaationnostatukseenkin, kyllä se nyt jo kykenee kapulaa suussa pitämään. Terästäytyikin heti, kun olin tyytymätön pelleilyyn. Yhtäkkiä sitten huomasin verta, oli vissiin jättänyt jossain välissä kielensä hampaiden väliin. Tai kapulan. Lopetettiin sitten metallitreenit varuiksi siihen, vaikka haava olikin ihan kielenkärjessä, eikä varmaan haitannut sen kummemmin. Tyrehtyikin nopsaan, ei ehtinyt edes nuolla naamaansa. Sekin on joskus koettu, näyttää aika hurjalta.

(Muistinkin tässä samalla, että verinen kapula odottaa repussa pesemistä...)

Kaukoista palkkailin pelkkiä seisomaan nousuja, lelulla taakse heittäen. Ekassa istu-seisossa jätti toisen tassun taakse, muuten hyvin.

Tunnarissa palautuksia yhdellä kapulalla. Ihan läheltä tuo kivasti, mutta kauempaa lässähtää. Nyt en hyväksynyt ravaamista, mutta en saanut kyllä sillä samalla matkalla korjaamaankaan. Tehtiin sitten vauhtipalautuksia maalinkierrolla.

Ohjatun kapulalla vielä pelkkää pitoa (juoksentelua, temppuja ym. höntsäilyä). Tarkoituksella vikana, sillä eilen piti läähätyksissään vähän huonosti. Nyt sain kerran kiinni pyöräyttämisestä, muuten hyvin.

Ilta menikin kokoustaessa ensin valkkuryhmän kanssa ja sitten koulutustiimin. Lähdin ennen viittä ja olin kotona puoli 12 illalla. Huomenna on vielä kisatiimin tapaaminen. Ja mä en edes ole yhtään mikään järjestöihminen tai seuratoiminta-aktiivi.