Keskiviikkona Nipsu aksasi valkussa. Paula oli koulutusvuorossa ja rata muokkaus jostain Luis Narcison kisahyppäristä. Aika pitkälti niiden muokkauksien takia sinne olikin tullut monta haastavaa kohtaa. Onneksi oli aikaa hinkuttaa, kun sattui olemaan useampi poissaolo.

Vaikein kohta oli semmoinen välistävedohko. Tilava hyppyväli, jossa koira kuitenkin ajautui hypyn taakse, jos ei tehnyt jotain. Kaikenlaista kokeiltiin, mutta mikään ei ollut just eikä melkein. Muutamalla kellotuksella nopeimmaksi osoittautui valssi + siivekkeen pyöritys + muurilla pyöritys, verrattuna siis molemmat ristiin kierrättäen.

Lisäksi hiottiin lähinnä ajoituksia. Jos olin jossain kohdassa vähän sinne päin, niin homma huono rytmitys vaan kertaantui, eikä meinattu saada pakettia kasaan. Oli kyllä hyvä treenirata. Vauhtia, pitkiä välejä ja kohtuu helppoja linjoja, joilla homman sai kuitenkin leviämään lahjakkaasti.

Kepit Nipsu hoiti mallikkaasti, vaikka painoinkin rohkeasti sen linjalle, kun aita tuli vastaan. Puomia ei ollut, mutta keinua kohti nurkkaa saatiin tehdä senkin edestä.

Torstaina oli sitten Luun vuoro Tommin ryhmässä. Kehiteltiin joku rata kentällä olevista esteistä, kun kenelläkään ei ollut mitään erityistä toivetta.

Pakkovalssimainen vastaanotto kakkosella oli taas tosi vaikea, kun ryysi vain jarruttamatta läpi, ei hypännyt, tai jos hyppäsi, niin karmit kaulassa ja kilometrin pitkäksi. Palkkasinkin taas pysäytyksestä, ihan kuin se jotain auttaisi :p Muuten meni kivemmin. Ja samantapainen ohjaus myöhemmin radalla puomin jälkeen sujui ihan nätisti.