Muutama hellepäivä on lähinnä laiskoteltu ja lenkkeilty. Eilen käväistiin kuitenkin Tallilla, kun Nipsukin oli sopivasti kyläilemässä.

Luun kanssa harjoiteltiin pimeää putkikulmaa, joka sujui aika vaihtelevalla menestyksellä. Liitin treeniin myös kolmen hypyn kaarteen, mikä sujui entistäkin vaihtelevammalla menestyksellä. Mutta Luu ei purrut mua kertaakaan! No, kerran pienesti leikkiessään, mutta treenin yhteydessä se ei hyökkinyt muhun, kun ei sujunut :)

Nipsu sai tehdä kontakteja ja keppejä. Puomilla sain se tulemaan pari kertaa läpi, kun valssasin alastulolla ja menin nostamaan lelun. Tämäkin alkoi sujua, kun Nipsu hoksasi, että sieltä tosiaankin saa lähteä vain ja ainoastaan maagisella vapaa-sanalla. Myös keinua tehtiin muutama toisto. Siinä Nipsu lipsahtaa helposti alas, kun keinu pompauttaa takaisin. Nyt puutuin kiltisti näihinkin, eli vaikka se vaatiikin ponnisteluja, siinä pitää pystyä pysymään.

Kepeillä tehtiin avokulmaa niin, että sisäänmenon takana oli putkensuu. Lopulta laitoin sen niin lähelle, että Nipsu juuri ja juuri mahtui pujottelemaan ;) Putkeen se ei mennyt kertaakaan, mutta kakkos- tms. väliin kylläkin, jos en vekannut tarpeeksi. Ei siis oikein osaa itse hakea. Tosin toi putkensuukin varmaan vähän häiritsi. Tehtiin myös loivempaa avokulmaa vauhdista muutaman esteen jälkeen. Tämä sujui molemmilta puolilta vieden hyvin.

Tuittu putsasi hallin lattian kaikista mahdollisista naminjäämistä.