Nipsu oli tänään Elinalla. Luukin oli mukana, mutta sille ei sitten ehditty tehdä mitään, kun Nipsun kanssa meni koko aika. Nipsu oli oletetusti taas ihan jumissa, lähinnä rintarangasta. Joku lukkokin siellä oli. Elina meinasi jo vaipua epätoivoon, kun toista etusta ei saatu taipumaan kunnolla, mutta kyllä se sitten lopulta antoi periksi. Luu menee sitten marraskuun lopussa ja Nipsullekin otettiin uusi aika joulukuulle.

Illalla Luun kanssa paria hassua tokojuttua. Ihan vaan tosi pikaisiksi suunnitellut treenit tosin venyivät vähän vähemmän pikaisiksi, kiitos Luun ja koiraansa itsepäisemmän ohjaajan. Tänään hinkkausvuorossa idari.

Ensin seuraamista. Nyt ilman mitään leluhämyjä ja hörsellyksiä, ja tuntui onneksi huomattavasti paremmalta. Luu oli taas normaali itsensä. Tein semmoisen koemaisen pätkän. Askelsiirtymissä tunki itseään mun taakse. Ollaan treenattu agissa lähtöasentoa jalkojen välistä ja ajatteli sitten, että nyt pitää ihan varmasti jostain syystä tehdä niin...

Vähän vasemmalle käännöksiä. Pelkkää paikalla pyörimistä namiavulla ja sitten samaa yhdistettynä johonkin seuraamisen tapaiseen. Ristiaskelia ei kyllä ota, mutta ihan kivasti pyörii.

Sitten sitä idaria. Tein kisamaisesti, mutta ilman merkkejä, lyhyemmillä matkoilla ja kuudella sivulla. Kehuin asennot. Järjestys I-M-S-M-S-I. Muuten oikein hyvin, mutta ei sitten tehnyt viimeistä istumista. Aaargh! Korjasin ensin seisomisen kautta ja sitten koko systeemin. Ja taas kaikki muut ihan pro, mutta ei se VIIMEINEN. Vähän meinasi hermostuttaa, mutta luovuttaa ei voinut. En enää muista, tehtiinkö koko kuuden asennon setti neljä vai viisi kertaa ennen kuin se viimeinenkin istuminen onnistui kokonaisuudessa. Jos keksis, mikä istumisessa on koirille niin vaikeaa, ois rikas.

Kaukoja tehtiin sitten vaan vähän suunniteltua lyhyemmin. Ensin M-I-M-setti, joka oli viimeksi lähes ylitsepääsemättömän mahdoton. Nyt onnistui kerrasta. Sitten tuplapituinen kisasarja. Pientä pompsahtelua, mutta ajatusta oli joka vaihdossa. Ja mikä tällä hetkellä on pääpointti, TEKI kaikki vaihdot ja oikeat asennot.