Tokoiltiin lähikentällä. Nollakeli ja hyvä luminen pohja valaistulla kentällä, kyllä kelpasi.

Idarin seuraamista. En tiedä, ei vaan jotenkin tuntunut hyvältä. Pari kertaa sain huomauttaa jotain vempuloinnista, mutta ei siinä nyt varsinaisesti muuta ollut. Puuttumisten jälkeen tuntui olevan kovin keskittynyt. Tehtiin sitten asentoja ja hämykäskyjäkin. Asennot ok, käskyjä muistuttaviin sanoihin reagoi, mutta jatkoi seuraamista, kun tajusi mokansa.

Sitten levittelin maahan merkkejä, kapuloita ja leluja ja tehtiin sivulletuloja. Välillä yritti väistää leluja ja tulla hirveellä kaarella sivulle, mutta sain sitten tekemään ihan hyvällä asenteella.

Kaukojen tekniikkaa ja peruuttelua myös samassa säläviidakossa. Tässä ei välittänyt niistä mitään. Kerran nami lensi ihan kiinni yhteen palloon ja Luu noukki sen oikein varoen, ettei vaan koske palloon <3 (Pallo toki voittaa namin 100-0, mutta kun tässä jutussa palkattiin namilla.)

Ohjattua, edelleen teemana suunnat ja huonosti näkyvät kapulat. Mutta paranee! Kapulat taas lumipenkoissa, lisäksi ne lelut olivat edelleen ympäriinsä kenttää. Ensin vasen, lähti oikeaan suuntaan, mutta vaihtoi keskelle, kun ei nähnyt kapulaa. Sain korjattua keskeltä. Näistä en vaan enää palkkaa... Toisella yrityksellä löysi hyvin. Oikea oli super. Lähti varmasti oikeaan suuntaan, vaikka ei nähnyt kapulaa ollenkaan. Joutui taas etsimään sitä penkasta :)

Treenit ovat painottuneet viime aikoina häiriöihin ja kuunteluun, ja vaikutuksen alkaa kyllä huomata. Luu osaa olla tosi pätevä, kun sen vaan saa keskittymään! :)

Palkkasin vielä pari kertaa ohjatun merkin. Lähetyspaikkaan piti mennä kunnolla ja kontaktiin ennen lähetystä yritin saada vähän kestoa ja "aitoutta".

Lopuksi tunnaria. Harvahko rivi kahdeksalla kapulalla. Puutuin nyt sahaamiseen ja käskin pois kapuloilta, jos haisteli samoja kapuloita moneen kertaan. Eka lähetys kisamaisesti, sen jälkeen hetsaten. Kerran meni ottamaan väärän, ohhoh! Sen jälkeen olikin sitten hyvä, nosti heti oman kohdalla ja palautti hyvällä asenteella.