Tokot valkkuryhmän kanssa. Oltiin radikaaleja ja aloitettiin paikallaoloilla...! Ensin parin minuutin istuminen. Kurkin aidanraosta, mutta en nähnyt Luun liikkuvan. Jossain vaiheessa se oli musta kuitenkin selvästi kääntynyt oikealle. Kävin suoristamassa ja melkein heti sen jälkeen loppui aikakin.

Makuu ok. Maahanmenosta nami ja nousu pakilla. Menee kyllä maahan turhan "nenä edellä" ja jää vähän huonosti. Miten tuotakin nyt sitten korjaisi...

Yksilöjutuissa Luu oli vuorossa viidentenä. Oltiin tehokkaita ja ehdittiin tehdä kaikki suunniteltu ja vähän ylikin. Ensimmäisenä tunnari. Reilusti kapuloita, olivat rivissä poikittain melkein kiinni toisissaan. Hajustin oman nopeasti. Luu teki hyvin. Oman kohdalla selvästi nuuski tarkasti, mutta ei arponut eikä tsekkaillut enää viereisiä. Hyvä! Otin tämän sivulletuloon asti, joka oli vajaa. Huomaa, ettei olla treenattu niitä liikeiden lopuissa.

Ohjattu kokonaisena. Oikea. Merkki ok. Nosto olisi voinut olla siistimpi, mutta sallitun rajoissa. Eteentulokin ok. Sivulletulo taas aavistuksen vajaa.

Idarista seuruuta häiriökäskyillä. Joku huuteli käskyä, muut asentojen nimiä ja vähän muutakin. Seuraaminen tuntui aluksi tosi skarpilta, mutta sitten Luu meni muutamaan hämykäskyyn (varsinkin Maijun "top" oli tosi vakuuttava ja teki hienoja seisomisia...) ja ahdistui harjoituksesta vähän. Sen jälkeen seuraamisestakin tuli semmoista kyyläävämpää. Tää olikin paljon vaikeampaa kuin kuvittelin! Mutta jospa tämmöinenkin auttaisi sitä idarissa tarkkaavaisemmaksi.

Seuraamisen perusasentoja, Heidi naksutteli suorista. Muutamaa siinä arvottiin, mutta todettiin, että nekin olivat mun tämänhetkisillä kriteereillä tarpeeksi suoria. Ei siis tehnyt semmoista selvästi taakse vinoa kertaakaan, välillä oli vaan niin tiivis, että näytti vähän vinolta.

Kun aikaa oli, tehtiin vielä seuraamista muutenkin lievillä häiriöillä. Lähinnä liikkurin käskyjen huutelua. Ja heti kostautui, kun meni tuolla tavalla soveltamaan ja poikkeamaan treenisuunnitelmasta... :D Luu ei jostain syystä työskennellyt vasemmalle käännöksiä ollenkaan. Se on niin ärsyttävää! Se on tehnyt viime aikoina ne ihan hyvin, en tiedä mikä nyt mätti. Ehkä se vaikea idarin seuruuharjoitus vielä vaikutti... Niitä sitten yritettiin hinkata hetki, pyörin ympyrää ym., mutta ei kyllä alkanut toimia.

Lopun yhteisjutuissa tehtiin jääviä sekaisin, mutta ihan yksitellen. Teki kaikki oikein ja hyvin! Palkkasin namilla, mikä itse asiassa tuntui hyvältä. Voisin kokeilla vähän aikaa tehdä näitä namipalkalla.

Kaukojen tekniikkaa. M-S hyvin, S-M tuli jokunen pompsahdus, mutta teki hyvinkin täydestä matkasta. M-I taas ekoilla toistoilla "tassutellen", sitten hyvin sekin täydestä matkasta. I-S taisi jättää kerran toisen etutassun taakse. Näitä pitää muistaa palkkailla, koska tekee sen aika herkästi. S-I jätettiin taktisesti tekemättä... Kerran kyllä teki sen läheltä ihan täydellisesti, harmi vaan että väärällä käskyllä ;)

Jäin vielä tekemään hyppytekniikkaa ja kontakteja.

Perussarjaa kuudella hypyllä. Ensin lähetettynä, oikein hyvin! Meni niin lujaa, että ihme kun sai koottua. Sitten takaakierroilla kummastakin suunnasta ja kävellen liikettä perään. Nämäkin malttoi tehdä hyvin, huikeaa. Innoissani kokeilin vielä putken kautta, ne suosilla ilman omaa liikettä. Ekan loikkasi, tokalla teki kaikki välit, mutta tiputti pari rimaa. Toiselta puolen sama homma. Ekalla loikka, tokalla pari rimaa alas. Mutta vikan teki sitten taas hyvin. Ei ollenkaan niin epätoivoista kuin yleensä! :)

Puomin alastuloa ensin sivusta. Palkkaus naksulla ja namilla suuhun ja/tai eteen heittämällä. Sitten koko puomia samalla tavalla palkaten. Ihan ok. Ei tainnut jäädä kertaakaan vinoon. Pää heilui, mutta tarjosi kyllä katsetta eteen. Muutaman kerran kääntyi vinoon sinne toiseen suuntaan... Jotenkin olettaa, että pitää kääntyä poispäin ohjaajasta, huoh...