Meinasi jäädä tänään tokoilut jo väliin, kun lenkin jälkeen oli niin kamala nälkä, että piti tulla sisälle syömään. Lähdin sitten kuitenkin myöhemmin vielä erikseen, kun teki mieli treenaamaan :) Oltiin luistinkentän viereisellä pläntillä. Pieni se on, mutta hyvin aurattu ja valaistu.

Alkuun idaria, kaksi settiä ilman merkkejä ja vikasta asennosta palkaten. Ensin I-M-S, jossa ei mennyt maahan...! Annoin kyllä käskyn vähän epäselvästi. Tokalla ok. Sitten M-S-I, joka ihan hyvin. Jes.

Sitten seuraamista. Yksi lyhyt pätkä kainalopalkalla, muut ilman. Keuli kovasti lähdöissä ja jouduin huomauttamaan monta kertaa. Niitä onnistuneita palkkailinkin sitten. Lisäksi tehtiin vähän juoksua ja juoksusta pysähdystä. Siinä oli aluksi kovin huolimaton, mutta skarppasi sitten. Tämä on kyllä jo työvoitto, että Luu reagoi seuraamisessa palautteeseen noin hyvin. Vielä kun joskus päästäisiin siihen, ettei palautetta tarvitsisi antaa...!

Kaukojen M-S-I-alun hinkkausta. Kokeilin, alkaisiko Luu ajatella ja tarjota oikeaa tekniikkaa, jos vaan hylkään pompsahtelut ja otan uudestaan (yleensä olen muistuttanut jumpalla tässä välissä). Ei alkanut. Alkoi vaan yliyrittää, jolloin tekniikka ei toimi. Vähän piti siis auttaa, sitten jokunen siedettävä parin askeleen päästä. Luu alkoi myös oikoa ylös-käskystä suoraan istumiseen, joten piti palkkailla seisomistakin aika monta kertaa. Tämä täydellisyyteen pyrkiminen voi olla kyllä liian pitkä tie Luun eliniälle :D

Loppuun sitä ruutua. Nyt mukana suunnitelma ja selvät sävelet :) Olin päättänyt tarkasti, mitä teen ja miten suhtaudun mihinkin. Ja lopputulos oli heti parempi. Tein ensin lähetyksiä suoraan edestä n. viidestä metristä. Kävin näyttämässä paikan melkein joka välissä. Aluksi Luu sekoili näissäkin, meni sivuun, jäi liian eteen ja pakitteli, tarjoili jotain sinne päin ym.. En antanut sen yhtään säätää ja sekoilusta talutin oikeaan paikkaan. Muutaman toiston jälkeen alkoikin sujua, ja sitten tehtiin vinommista. Vaikein oli ruudun takaa ruutuun, mutta sekin saatiin ainakin joten kuten onnistumaan. Autoin ihan reilusti. En olettanut Luulta mitään osaamista, mutta vaadin siltä keskittymistä. Ja pysyin coolina :) Palkkasin lelulla vain parhaat ja semmoiset, joissa meni väh. toisen kerran putkeen hyvin. Muuten kehuilla ja namilla.

Hyvä tästä(kin) vielä tulee! Välillä täytyy vaan ottaa pohjalta vauhtia ;) Kiitos Marillekin taas tuhmurivinkeistä! :)