Tänään treenattiin tokoa, eikä päivitykseen tarvitse lisätä sydänhymiöitä. Eikä semmoisia, joissa on suupielet ylöspäin. Välillä vaan tulee tämmöisiä treenejä. Luun asenne oli huono ja mulla meni hermot. Onneksi ens treenit on uudet treenit!

Tarkoitus oli tehdä muutama kokonainen liike niin, että palkkailen namilla siirtymistä. Siihen perään sitten tunnari.

Ensin seuraamista, joka oli ihan normisettiä. Siitä sitten virittelin luoksetuloon, mutta Luu vaan kyyläsi. En ole varma, jumittiko merkeissä vai valmiiksi laitetuissa tunnarikapuloissa. Jouduin huomauttamaan ja vääntämään jo sivulle tulon kanssa. Sitten valahti maahan tosi huonosti, kun pitäisi tippua silleen pää ylhäällä. Tässä vaiheessa sitten meni jo hermot. Kestän teknisiä ongelmia ja osaamattomuutta tosi pitkään, mutta tuommoisia asennesikailuja en vaan jaksa. Eikä kyllä Luun kanssa oikein voi jaksaakaan. Hinkattiin tätä ja palkkailin, kun oli parempi. Itse luoksetulo ok.

Luoksetulosta idariin (ilman merkkejä), nyt oli vähän parempi. Tein vaan maahanmenon keskimmäisellä sivulla, se ok.

Siirryttiin ruudun lähetyspaikalle. Tässä palkkailin kontaktista enemmänkin. Jätti ekan merkin vajaaksi, korjasi toruista. Uusinnalla sama homma! Siinä vaiheessa koira sai niskanahkatalutuksen kentän laidalle.

Tein Tuitun kanssa seuraamista ja ruutua. Seuraamisessa se oli söpö. Ruudun paikkaa se ei vaan osaa, mutta osui sinne sentään välillä :D

Hermolevon jälkeen Luu uudestaan. Nyt aloitettiin sillä merkillä, jonne kas kummaa pystyi nyt menemään kerrasta kunnolla. Palkkasin sen pariin kertaan namilla ja lelulla. Tein yhden peräänjuoksunkin.

Sitten koko systeemi alusta. Seuraaminen taas ok, ehkä jopa vähän parempaa kuin alussa. Nyt sujui luoksetulonkin aloitus ihan hyvin. Sivulle ehkä inasen vajaa, muuten ok. Siirtymä idariin jo tosi hyvä. Idarissa nyt vaan istuminen reilulla avustuksella vikalle sivulle.

Siirtymä ruudun aloitukseen ok, merkki ok. Ja sitten tää ei voi mennä ruutuun vaan jää etureunaan. #%&!!=&*!!! Sitä sitten väännettiinkin loppuilta. Oikeasti IKUISUUS ja miljoona toistoa. Lopputulos oli se, että olin itse ihan hermona eikä Luu mennyt edelleenkään ruutuun kunnolla. Juoksi edelleen ruutuun, jos ei nyt enää ihan 100, niin ehkä 95 lasissa, ja kääntyi etureunalla ympäri. Aina. Muutaman kerran korjasi oikeaan paikkaan pakittamalla, mutta ei mennyt kertaakaan suoraan täydestä matkasta.

Väänsin rautalangasta ja lopulta ratakiskosta. Tehtiin paikan muistuttelua läheltä korjaamalla, mikä onnistui kyllä. Talutin oikeaan paikkaan, raahasin oikeaan paikkaan, autoin oikeaan paikkaan namilla, tein kutsuruutua, näytin oikean paikan ja tein kaikkea, mitä keksin, että oltaisiin saatu se onnistumaan. Kerran tein sen virheen, että kehuin (ja palkkasinkin kai) peruuttelusta, kun ajattelin naiivisti, että saisi edes palkattua siitä oikeasta paikasta. Luulta ei vaan voi sallia mitään muuta kuin kerrasta kunnolla oikeaan paikkaan menon, kyllä mun pitäis tietää... Lopulta oli vaan pakko luovuttaa ja lähteä pois.

Mulla ei ollut ruutunauhoja, ja pelkillä merkeillä treenatessa on joskus ennenkin ollut samaa ongelmaa. Nyt sitten otamme projektiksi ruudun ilman nauhoja! Hävisin tämän erän, mutta ehkä Luukaan ei muista sitä. Me voitetaan tää homma vielä yhdessä :)

(Hups, tuli sittenkin hymiö, ihan vahingossa.)