Torstaina käytiin päivätreenaamassa hallissa. Aika luksusta, kun on mahdollisuus :) Valoisan aikaan metsälenkille ja kaikkea.

Luulle taas kehätreeni. Olin piirtänyt kehän jo valmiiksi, että sain kohtuullisessa ajassa rakennettua ja tuli vaihtelua haasteisiin. Tehtiin kaikki liikkeet kahdessa setissä. Virheittä ei taaskaan selvitty. Tuli taas mieleen, että miten tästä koirasta on voinut tulla edes TVA, kun yksistä treeneistäkään ei selvitä virheittä :D

(No joo, treenit on vähän vaikeampia ja puutun virheisiin tuomareita tarkemmin.)

(Ja sitten vasta ongelma olisikin, jos Luun kanssa menisi treenit liian hyvin! :D )

Seuraamista. Nostelin välillä jalkaa, jos yhtään meinasi punkea eteen, mutta oli aika kiva.

Kaukoissa meni taas jähmeäksi. Voi pee. Pystyi taas kuitenkin parantamaan, mutta ei parhaaseen asenteeseen.

Luoksetulossa eka stoppi taas huono. Uusinnallakin vähän teputtava. Muuten ok, otin käsiavulla sivulle asti. Kokeessa tulee varmaan tosi huonot sivulletulot, kun tämä projekti on vähän kesken, mutta treeneissä ei ole kyllä jättänyt vajaaksi.

Ohjattu oli kohti "kaikkea". Oikea ruudun takana, vasen hieman kiertonoudon hypyn takana. Merkistä meni ensin pitkäksi, mutta oli oikeastikin hämäävästi ruudun merkin lähellä samassa linjassa. Vasemmalle lähti sitten kaartamaan liikaa hyppyä kiertäen, käskin pois ja näytin kapulan. Seuraavalla meni sitten hypyn kautta... Kolmannella onnistui. Tehtiin vielä oikeakin, se ok.

Toisen setin alkuun tunnari. Kapulat olivat kiertotolpan verkon sisällä. Kiersi ensin verkon väärälle puolelle, mutta sai sieltä hajun ja kävi ihan näppärästi nostamassa oman. Palautus ihan ok.

Ruudun eteenmenossa ennakoi pysähdystä. On taas tehty niitä vähän liikaa. Korjasi sitten kyllä uudella. Ruudussa ei mitään apuja ja meni aika kivasti aika taakse :) Oli kyllä jo aika rajalla... Kehuin ja tein lopunkin.

Zetassa i-s-m. Oli vähän parempi kuin eilen ja oikeat asennot. Pari jippoa mukana, ei mennyt niihin.

Kiertonouto tehtiin nyt helpommin, eli ei ollut ruutua samassa suunnassa... Jäi kuitenkin kiinni siihen verkkoon, jonka sisällä tunnarit edelleen olivat. Piti tehdä kerran lähempää. Ja sitten tuli vasenta hakiessa monta kertaa hypystä ohi, kun valahti nostossa aika pitkälle.

Syy aloitti taas käymällä siihen. Välillä vapautin ja leikittiin. Oli alusta ihan hyvä, ei vinkunut ja laittoi päätäkin maahan. Sain purkaa kehää rauhassa, mutta Luun kanssa riekkuminen oli vielä liikaa.

Seuraamisessa tehtiin vähän enemmän käänöksiä. Kaarta ja pyörimistä molempiin suuntiin.

Kontaktia perusasennossa. Tässä on päästy askel eteenpäin ja saatu kestoa lisää.

Vielä ehdittiin muutama lelulle meno ennen kuin aika loppui.

WP_20161103_15_33_07_Pro.jpg