Nyt on hullu kesäkuun arvokisaputki hoidettu, josko tässä kohta jaksaisi keskittyä treenaamaankin? :) Viime viikolla treenailtiin jotain ihan jopa kahtena päivänä.

Keskiviikkona oltiin Nipsun kanssa aksatreeneissä. Samalla teemalla jatkettiin, eli paljon palkkaa kontakteilta. Kas kummaa, kun alkaa jopa vähän tehota! Tällä kertaa teki puomia jopa ihan kivasti. Ei täysiä, mutta silleen rennosti ja reippaasti. Myös keinu oli hyvä. Muistuttelin paristi päähän juoksua ja muuten tehtiin kokonaisena. Aa ei ollut radan osana, mutta sitäkin tehtiin erikseen. Harjoiteltiin suoria lähestymisiä kovasta vauhdista ja vedätyksellä. Ei mennyt ohi.

Rataa tehtiin lähinnä pätkissä ja hyvältä tuntui. Jotain vaihtoehtoja kokeiltiin, mutta pidettiin treenit aika kevyenä. Ilona olikin tehnyt kivan, vauhdikkaan, mutta ei liian vaikean radan. Jäi oikein hyvä mieli!

Perjantaina, juuri ennen kuin lähdin viemään koiria viikonloppuhoitoon, innostuin tokoilemaan Luun kanssa. Ihan pienesti ja aika höntsää, mutta kuitenkin.

Jatkettiin harjoituksia selän takaa vapautuksen kanssa, joka alkaakin jo mennä bordercollien tajuntaan. Tähän yhdistettynä maalinkiertoa ja sivulletuloja.

Kokeiltiin myös merkitöntä merkkiä ihan vaan eteenmenona lelulle. Muutaman toiston jälkeen lähti hyvin ilman lelutargettiakin, mutta meni tietty ihan ko. paikan muistikuvalla. Tähänkin yhdistettiin "ruudun suunnassa" olevan maalinkiertoa. Se vaati jo vähän kuuntelua.

Vähän seuraamista. Se ei ole koskaan hyvää tauon jälkeen, mutta siihen ei auta kuin treenaaminen. Harmi! ;)

Kaukojakin taidettiin vähän jumppailla.