Maanantaina 23.10. oli jännä päivä! Sain vihdoin aikaiseksi viedä Syyn luustokuviin. Samalla kuvattiin Luun selkä. Olin tietty varma, että Syy on läpeensä sökö ja Luulla niin paha spondyloosi, että sen kanssa ei voi edes tokoilla enää.

No, ihan siisteiltä näyttivät molempien kuvat! :) :) :) Syyn lausunnotkin tulivat pian perään, lonkat B/B (Jussin mielestä vähän matalat maljat), kyynärät 0/0 ja selästä LTV 0. Myös olat näyttivät ihan puhtailta ja selkä myös spondyloosin osalta. Jälkimmäistä ei vaan vielä saanut virallisena, kun Syy on alle 2 v. Luun selkä saatiin onneksi kuvattua hereillä tarpeeksi hyvin. Spondyloosista ei ollut merkkiäkään! Eikä sieltä muutenkaan löytynyt mitään sanottavaa.

Syy nukkui pitkään ja sikeästi ja ilta menikin sen heräämistä odotellessa :)

Tiistai-iltana jäätiinkin sitten jo treenaamaan aksakoulutusten jälkeen. Syy teki seuraamista ja hyppyä sekä kokonaisuutena seuraamisen, luoksarin, pidon ja maahanmenon. Loppuhuipennuksena ruutua. Luu teki luoksaria, zetaa, kaukoja ja ruutua.

Torstaina Syy tokoili ryhmässään. Tehtiin palkatta näytön setti ja erikseen seuraamisen juoksua (jossa ei oikein seuraa :D ) ja kehääntuloa.

Lauantai-iltana sain varattua tuplakentän aikaa rallykisojen ja sunnuntain ison kentän koulutuksen välistä. Menin vielä ajoissa kärkkymään, ja pääsinkin aloittamaan sen verran etuajassa, että ehdin treenata molemmat :) Ei voi kyllä moittia näitä treenipuitteita!

Luulle rakensin ohjatun, kierron ja ruudun niin, että oli vähän haastetta. Kehäänmenossa nihkeili vähän kuin kisatilanteessakin ja tein sitä vähän alkuun. Sitten ohjattu, kiertonouto ja luoksari, jotka kaikki ok. Ruudun takana oli lelu ja siitä sai siis palkan. Ruudussa vähän ennakoi. Sitten ruudun loppu ja kaukot perään.

Syyn palkkasin ensin kehääntulosta, joka olikin hyvä. Sitten tuttuja näyttöjuttuja, eli luoksari, seuraaminen, pito ja maahanmeno. Luoksetulon alussa jotain säätöä, ja seuraamisessa kontakti rakoili, muuten kaikki ok. Lelupalkkailin seuruuta.

Sunnuntaina treenasi taas pelkkä Syy, kun meillä oli Katin kanssa vain yhteinen tunti. Luoksarin jättöä tehtiin nyt erikseen. Itse luoksari oli hyvä. Seuraamisessa taas kontaktin tippuilua, palkkalin sitäkin. Pito ja maahanmeno taas hyvin! Lopuksi ruutuun. Kokeiltiin toista kertaa tyhjää ruutua, muutenhan Syy on juossut vain lelulle. Joku etäinen käsitys sillä silti on, mutta kaupanpäälle saatiin kivat loikat...:p Lisäksi tehtiin vielä puomihommia.