Tänään oli Katin vuoro vetää valkkuryhmän treenit. Tehtiin Mouhikselta lainattua rataa, jossa oli vähän, mutta paljon esteitä ;) Rata oli 29 estettä pitkä ja samoja hyppyjä mentiin aika monta kertaa. Kun oltiin käyty rata yhdessä läpi, tutustumisaikaa oli kolme minuuttia. Opin kyllä oikean järjestyksen aika hyvin, mutta ei siinä ihmeitä suunniteltu.

Jouduin menemään Nipsun kanssa ekana, eli en ehtinyt mielikuvaharjoitella enkä muistella rataa yhtään. Se näkyi. Menemisestä ei tullut mitään, kun en vaan muistanut rataa :( Black outteja tuli useassakin kohtaa, välillä ehdin jopa pelastaa, välillä en. Muistan yleensä radat hyvin, mutta tämä oli näköjään liikaa. Virheen sattuessa piti aina aloittaa rata alusta. Päästiin pisimmillään esteelle 17, joka oli kepit. Aloitus oli jyrkkä umpikulma ahtaasti hypyn vierestä, ja sinne en saanut Nipsua millään.

Toisella kierroksella saatiin treenata pätkiä. Tein alun eri tavalla, ja se menikin paljon paremmin. Mulla oli vaan hirveitä vaikeuksia spurtata putkeen lähetykseltä eteenpäin, kun kengät eivät yhtään pitäneet pehmeällä hiekalla. Ihmeesti ehdin aina sinne persjättöön. Sitten tehtiin sitä kepeille menoa, eikä saatu sitä toimimaan edelleenkään. Nipsu tunki hypylle (yritti silloinkin, kun Kati meni blokkaamaan sen), eikä osannut hakea keppejä. Lopulta mistään ei tullut enää mitään, eikä se tullut esim. saksalaisen päällejuoksuun. Koitettiin tehdä loppuun vielä joku vauhdikas pätkä, mutta ei siitäkään tullut mitään, kun renkaat ja rimat korotettiin jo nenien edestä :D

Viimeisellä kierroksella sai mennä vielä kilpailunomaisesti koko radan. Nyt ei ollut enää ongelmia muistaa kuvioita, vaikkei joka kohtaa oltu päästy menemäänkään. Hyllytettiin siinä keppikohdassa ja yhdeltä putkelta tuli kielto. Muuten taisi olla nolla...? Kilpailunomaisesti kuitenkin päästiin rata läpi.