Päästiin tänään kuokkimaan Pian vuorolle Meirän hallille. Kiitos Pialle! Sen lisäksi, että näillä keleillä on kiva päästä tekemään lämpimään, oli myös kiva päästä korjailemaan eilisen sekoiluja.

Tehtiin vaan luoksetuloa, kaukoja ja noutoja. Luoksetulo liikkuroituna, mutta läpi vauhtipalkkaan. Luu ei ennakoinut yhtään, hyvä! Näitä siis vain yksi.

Kaukoja myös kisamaisesti, mutta palkkasin ekan nousun. Nyt Luu oli ihan pro. Jäi hyvin ja nousi täpäkästi ja jopa hyvällä tekniikalla. Toinen vielä koko liikkeenä loppuun asti. Sekin just hyvä. Uskallankohan tehdä näitä enää ennen koetta...

Sitten noutoa. Kolme tuontia tuolinkierrolla. Mun piti väistää sivulle siirtymässä, mutta ekalla unohdin. Ja vajaaksi jäi perusasento. Jälkimmäisillä sitten väistin ja Luu alkoi työskennellä paremmin. Kapulaa vähän pyöritteli, korjasi otetta matkalla tyyliin kerran tai kaksi. Tokalla kertaa ei irrottanut käskystä, huomautuksen jälkeen sitten kyllä nätisti. Tätäkin on nyt esiintynyt uutena juttuna ihan muutaman kerran.

Yksi nouto vielä kokonaisena ja liikkuroituna. Kapula pomppi ihan seinään kiinni, Pia kävi siirtämässä sen keskemmälle. Pientä mälväystä taas, mutta muuten ihan ok. Sivulletulossa väistin taas. Jossain tuonnissa kyllä muuten törmäsi vähän, olikohan nyt sitten tässä vai kierroissa... No, siitä en nyt ole nipottanut muutenkaan.

Juuri sellainen lyhyt ja kiva treeni, jota kaivattiin eilisen jälkeen. Jes!