Jahkailun jälkeen päätin kuitenkin lähteä kiertämään Luun kanssa valintakokeita. Koska tämä on hyvin todennäköisesti viimeinen vuosi <3 Ensimmäisenä vuorossa oli Seinäjoki 12.1. Paljon liittyy muistoja tähänkin kisapaikkaan.

Pienten lähtösäätöjen jälkeen lähdin matkaan vähän myöhässä, ja ajettuani taas kerran ohi paristakin risteyksestä olin ilmoittautumassa tasan viimeisellä minuutilla :D Ei tarvinnut arpoa numeroa, kun oli vain yksi jäljellä. En yleensä tykkää mennä alussa, mutta vitonen oli oikeastaan ihan kiva! Ja kun ensin tehtiin paikkikset alta pois, niin valmistautumisaikaa jäi ihan hyvin. Seinäjokelaiset olivat repäisseet ja laittaneet tutun ja turvallisen kehäjärjestyksen ihan uusiksi...! Paikkiksetkin tehtiin isommassa kehässä. Ohjattu, luoksari, kiertonouto ja kaukot tehtiin viistoon, eli diagonaalista oli innostuttu :D Vaihtelu virkisti kyllä.

Kehässä meillä oli kivaa, varmaan kivempaa kuin koskaan Seinäjoella ennen. Luulla ehkä vielä vähän kivempaa kuin ohjaajalla, mutta kuitenkin. Olen treenannut tosi eri tavalla (ja paljon vähemmän!) kuin normaalisti, koska haluan säästää 9-vuotiaan kroppaa. En tiennyt YHTÄÄN, mitä koetilanteessa tulee tapahtumaan. Enemmän ehkä pelkäsin pahinta, mutta homma toimi yllättävän hyvin.

Paikalla istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 9,5 - Sivulletulon vauhti saisi riittää loppuun asti

Kehä 1 (Pipa Pärssinen):

Ohajttu 8 - Hyvin bongasi merkin ja kapulan (vasen). Jäätävä kaarrotus noston jälkeen... Ja mälväsi taas. Näitä en taida saada Luun elämän aikana treenattua niin, että toimisivat kokeessa...

Vähän kyhnöttävä seisominen, raju kapulan otto, puree.

Luoksetulo 8,5 - Stoppiin laittoi aika kivasti yritystä.

Etenee vähän seisomisessa, tempo hidastuu loppua kohden.

Seuruu 7 - Alkoi juoksulla ja Luu ei lähtenyt kyllä yhtään seuraamaan, juoksi vaan niska pitkänä :D Vähän se siitä tasaantui muissa askellajeissa, mutta ei nyt ihan parasta osaamista tänään. Ääntä ei kuitenkaan tullut inahdustakaan, vaikka olosuhteet olivat otolliset!

Vähän väljä seuraaminen, juoksussa tk väljä. Peruuttaa vähän vinossa. Voisi pitää paremmin kontaktia. Vähän edistää. Vas. käännöksessä pieni törmäys. Pieniä tehosteita pa:ssa vas. kädellä.

Ruutu 8,5 - Osui ympyrään, jes! :D

Voisi reagoida seiso-käskyyn ruudussa nopeammin. Hieman kyhnöttävä seisominen. Voisi tulla seuraamaan vähän paremmin.

Zeta 9 - Seuraaminen muistutti jo seuraamista, työvoitto! :) Maahan meni vuorotassuisesti, mutta muuten ok asennot.

Voisi pitää seuruussa paremmin kontaktia. Ennakoi vähän istumasta lähtöä. Pieni apu pa:ssa.

Kehä 2 (Tiina Heino):

Kiertonouto 8 - Tässä oli siistimpi kapulan kanssa. Ainut maininta liian väljästä kierrosta :( Ja mä en halua siitä tuon tiukempaa, joten näillä mennään...

Merkille meno saisi olla suoraviivaisempi ja kierto hieman laaja.

Kaukot 9 - On jo voitto, kun tekee kaikki asennot. Vähän tuli liikkumista (koska kriteereistä on lipsuttu asenne edellä) ja istu-seisossa siirsi vain toisen etujalan.

Toinen seisominen vajaa, pieni eteneminen.

Tunnari 8,5 - Tässä oli taas monella vaikeuksia! Luulla hyvä etsintä, mutta aivan kamalan nihkeä palautus.

Tiukka ote kapulassa, vino pa.

Pisteitä kertyi 272,5 ja sijoitus oli kahdeksas.

Video

Kuvan mahdollinen sisältö: taivas, pilvi, ulkoilma ja luonto