Maanantaina käytiin hallilla iltatreeneissä, kun oli vapaata vielä lähes primetime-aikaan. Luu sai olla kentällä vaan seurarouvana ja Syy treenasi. Kokeilin kyllä, kestäisikö Syy yhtään odottaa, jos teen Luun kanssa. Ei kestänyt, aika pian alkoi huuto... (Paikallaan se kyllä pysyi :D)

Syy teki tuttuja tokojuttujaan. Alustan kanssa ollaan päästy eteenpäin ja kykenee välillä jo korjaamaan ilman raivareita! Jes! :D Seuraamista hinkattiin sen verran, että mulla oli koko vasen sääri karvakuorrutettu. Siis ihan vain siksi, että mulla oli sähköiset housut ja Syyllä karvanlähtö... ;)

Aksassa tehtiin puomilla käännöksiä oikealle. Näissä tuli jopa niin helposti onnistumisia, että kokeilin vaikeuttaa liikkeellä. Valssi puomin päähän oli kuitenkin vielä ihan liikaa :p Loppuun muutama suora, joissa tuli taas alkuun joku virhekin. Keppijuttuja kans. Syy teki muutaman aika hienon umpikulman :)

Tiistaina mulla oli koulutusvuoro valkussa, joten koirilla oli koti-ilta. Keskiviikkona Luu kävi Elinalla selkäjumien auonnassa. Kyllä olikin hommaa! Mutta ongelmakohta oli taas vähän eri kuin viimeksi.

Päivällä oli pakko vielä rynnätä hallille, kun halusin treenata muutaman kohdan omasta radastani ennen kuin se puretaan.

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

(Isa oli toivonut saksalaisia, joten...)

Seitsemään ekaan saatiin kulumaan taas sen verran, että Syy oli jo kiitettävän läkähdyksissä. Osansa oli kohtuullisen kiihkeällä mielentilalla :p Oli niin monta keskittymistä vaativaa kohtaa, että ei ihan koko pätkänä onnistunut tämä seitsemän estettä... Tehtiin vielä pari pikkupätkää puomin kanssa ja lopusta 21-26.

Torstaina päästiin kuokkimaan pikku-I-pentupäivään Christan koulutukseen. Tuntuu, että ei olla viime kerran jälkeen edetty mihinkään, eikä olla kovin paljon treenattukaan. Syy oli kuitenkin yllättävän hyvä ja selvisi monesta jutusta! Seuraaminen oli paljon parempaa kuin viimeksi eikä ääniäkään tullut niin paljon. Tehtiin kyllä ilman liikkurointia, mikä on aina vähän helpompaa. Ongelmia riittää silti! Välit ja alut on edelleen se kulmakivi ja niihin kokeiltiin nyt sitä naminheittelyä purkukeinoksi. Tämä vaikutti ehkä parhaalta tähän asti! Huono puoli on se, että varsinkin lämpimässä hallissa Syyn tulee nopeasti kuuma, jolloin taas kaikki on vähän vaikeampaa. Mutta koitetaan kestää se ja huomioida treenisuunnitelmassa (ei pitoa loppuun...) Toivon mukaan heittelyä pääsee pian vähentämään ja häivyttämään pois.

Tuusulasta ajelin suoraan hallille kouluttamaan ja illalla kotona ei tarvinnutkaan tehdä enää mitään.