Kyllä! Ankaralla moukaroinnilla on saatu aikaiseksi jonkunlainen aukko tai jopa aukkoja, joiden kautta iKuplaan saa yhteyden. Yhteys pätkii edelleen, mutta linja se on huonompikin linja. Tänään sitä testattiin siis Turun karsintakokeessa.

Ensin tehtiin paikallaolot Ralf Björklundin kehässä. Sitten Tuija Seren kehässä seuraaminen, ohjattu, kaukot ja tunnari. Lopuksi takaisin Ralfin kehään, jossa luoksetulo, zeta, ruutu ja hyppy. Luu oli numerolla 9. Meille on aina osunut karsinta-arvonnoissa loppupään tai aikaisintaan puolenvälin numero, joten tämä oli mukavaa vaihtelua. Ihan kiva lähtöpaikka, kun ei tarvinnut kytätä koko päivää.

Ennen paikallaoloja tehtiin muutama sivulletulo Maijun häiriköidessä. Saatiin yksi moka aikaiseksi, jonka jälkeen paransi asennettaan. Paikallaolokehässä Luu tuntui ihan kivalta. Ennen makuuta se oli jähmeämpi ja jouduin hinkuttamaan asentoa sivulla. Meni kuitenkin hyvin alas.

Istuminen 10

Paikkamakuu 10 - Nousussa toinen tassu jäi vähän eteen.

(Pidempi tauko. Hetki autoa, lenkkiä ja pientä treeniä.)

Seuraaminen 9 - Kokonaisuudessaan kiva fiilis. Muutama kökköys. Lisäksi reagoi musta pari kertaa naapurikehän (Timon kuuluviin) käskytyksiin...! Hyvä juoksuosuus. Askeleissa epätarkkuutta.

Ohjattu 8,5 - Merkki ok. Oikean nosto ruma. Ei ehkä purrut...? Sivulle ihan ok, vähän hidashan se on. Huolimaton pa, hyvä vauhti. Saisi ottaa kapulan siistimmin.

Kaukot 9 - Ei ottanut alussa katsekontaktia ja meni maahan vinoon. Vaihdoissa vähän jähmeä, mutta tekniikka piti. Piste lähti vinosta lähtöasennosta, vaihdoista olisi kuulemma tullut kymppi. Vino lähtöasento, as. vaihdot hyvät.

Tunnari 8,5 - Aloitti vasemmasta reunasta, mutta ohitti oman kerran. Ei silti alkanut sahata, vaan nosti paluukierroksella. Palautus vähän hidas. Hyvä työskentely, aavistuksen hidas palautusvauhti.

(Lyhyempi tauko, pientä treeniä.)

Luoksetulo 9,5 - Aika nihkeästi kehään ja aloitukseen, ei ottanut kontaktia käskystä. Stopit näköjään tarpeeksi hyvät... (Tästä sai kyllä kymppejäkin musta aika huonoilla seisomisilla.) Aavistuksen hidastaa viimeisellä osuudella.

Zeta 7 - M-S-I. Tuntui alussa ihan hyvältä, käänsi päänkin seisomisessa. Mutta sitten ei vaan istunut! Tää on jotenkin NIIN ärsyttävä moka. Pidin Luulle pikaisen puhuttelun liikkeen jälkeen... ;) Ruudun tekikin sen jälkeen hyvin.

Ruutu 10 - Ihan kiva! Ralf kehui vielä kehän jälkeen, että ei ole pitkiin aikoihin nähnyt noin hyvää ruutua. (Pisteissä ei toki hyödytty, kun jokatoinen koira sai kympin.) Erinomaista!

Hyppynouto 8,5 - Pikkukapulassa paksu keskiosa ja tosi pienet laipat. En kuitenkaan kehdannut enää vaihtaa... Luu ei nähnyt heti kapulaa ja meinasi mennä merkille. Muisti kuitenkin, mitä oli tekemässä ja ihan kivasti hoiti homman loppuun sekoilun jälkeen. Palautus jäi inasen vajaaksi :( Vino perusasento, hölmöilee etsiessään kapulaa.

Yhteensä pisteitä kertyi 288,5 ja se riitti viidenteen sijaan. Päästiin siis palkinnoillekin, kun viisi palkittiin :) Idari jäi kaivelemaan, mutta kokonaisuuteen saa olla taas tyytyväinen. Hommat jatkuvat edelleen, mutta niitä jaksaa taas tehdä, kun on löytänyt oikean suunnan.

Video