Perjantai-ilta kului tuttuun tapaan Tallilla tavoiteryhmän treeneissä. Meitä oli Maiju, Soile ja aluksi myös Tuula.

Alkuun paikallaolot valkkuryhmäläisten kanssa, meitä taisi olla yhteensä kahdeksan tjs. Istuminen ihan hyvin. Kurkin piilosta, että Luulla oli paino enemmän toisella etujalalla, mutta siinä se kökki tattina.

Makuuseen laitoin taas jalkaa eteen avuksi, että Luu jäi suorempaan. Pysyi hyvin ja rauhallisena, vaikka rivissä oli hässäkkääkin, kun kaksi koiraa lähti sinkoilemaan kesken kaiken. Lopussa nosti päätä edellisen sivulle-käskystä. Käskin takaisin alas ja omalla käskyllä nousi hyvin.

Yksilöjutut Luu teki viimeisenä Ekan, Lorun ja Ellin jälkeen. Tehtiin "yksityisvuorolla" seuraamista, istuminen ja tunnari. Muut jutut sitten heti perään yhtäaikaa muiden kanssa. Seuraamisessa teemana oli nopeusvaihtelut. Soile huuteli hämykäskytyksiä. Aluksi normaalikäyntiä ja pätkä juoksua, joissa ei mitään normaalia kummempaa. Hidasta hinkutettiin sitten enemmän. Sitä ei olla juuri tehtykään ja sen kyllä huomaa. Siinä vaivaa tämä Toivo-papan sukurasite ;) Eli peppu maata viistäen mentiin. Maiju naksutteli, kun asento oli vähän ylempänä. Loppuun vielä pikku pätkä normaalikäyntiä. Luu on kuulemma seuratessaan ihan äärettömän onnellisen näköinen, häntäkin viuhtoo ties minne <3 Hassua, kun itse näen siitä vain sen luimivan pään.

Sitten oli jännä paikka, kun koitettiin ekaa kertaa liikkeestä istumista ihan oikeana liikkeenä. Palkkasin kuitenkin heti istumisesta. Hyvä oli!

Tunnari. Soile vei kapulat ja menin taas lähelle kytikseen. Luu meni kapuloille (ja itse asiassa muuten varasti!) aika pelottavalla vimmalla, mutta hyvin malttoi haistella. Vedin jo henkeä valmiina ärähtämään, mutta ei tarvinnut :) Oman otti suuhun tuttiotteella, mutta eipä purrut... Erikseen vielä pari tuontia omalla. Kerran piti sanoa puremisesta, muuten hyvin. Ja hienot, suorat  luovutusasennot!

Sitten kapulan nostoja metallilla. Nämä hyvin! Pystyin jo vaikeuttamaankin lisäämällä välimatkaa ja tuomalla kapulaa suoremmalle linjalle. Hienosti keskittyi nostoihin. Täytyy testailla, mutta mulla on semmoinen kutina, että malttaakin tehdä metallilla paremmin. Puinen kuitenkin nostaa kierroksia vähän eri tasolle.

Hyppynoudon palautuksia puisella, eteentuloon asti. Ensimmäinen oli vähän vino mun vasemmalle (eli "väärään" suuntaan), mutta palkkasin. Toinen oikein hyvä. Tuli hyvälle etäisyydelle.

Kaukojen tekniikkaa läheltä. Erikseen i-s-i ja m-s-m. Ylösnousut hyviä, paitsi että on alkanut tehdä näitä vähän vinoon. Olen siirtänyt palkkaa vasempaan käteen, koska luulen, että johtuu siitä. Sekä istumisissa että maahanmenoissa takajalat nytkähtelee tosi helposti. Luu tekee niin täpinällä, etten aina edes ehdi nähdä kunnolla. Näitä on tehty sisällä nyt päivittäin ja edistystäkin tapahtuu.

Lopuksi Maiju auttoi vielä laatikkotreenissä. Ihan hyvin meni taas, vaikka pari hutiakin taisi tulla. Vauhtia ja asennetta alkaa olla. Mun hienosti liimalla kasaama kehikkokin hajosi neljään osaan...

Tuittu ehti syödä pari Froliccia ja teki sen ohessa ihan vähän seuraamista, hyppynoudon tunnarikapulalla (malttoi odottaa lupaakin!) ja luoksetulon.