Perjantaina 16.6. lähdettiin Maijun kanssa Lappeenrantaan. Nipsulle oli luvassa ihan a-luokan reissu, sillä jätin kaikki omat koirat hoitoon!

Sekä Nipsu että Ihme oli ilmoitettu iltakisoihin aksaradalle. Meillä oli tasan yksi tavoite, eli puomi :D Rata kulki ihan mukavasti. Keinulla pysähtyy nyt turhan ylös, sitä pitää fiksata, kunhan ehditään treenaamaan. Puomilla varmistelin vähän, mutta pysähtyi ihan kiltisti :) Nolla tuli, mutta puomiin meni toki aikaa, joten ei tarvinnut kisata palkintosijoista. Hyvä fiilis jäi!

Nipsun iltakisa

Lauantaina sitten jännittävä joukkuepäivä. Varsinkin omien joukkuekaverien suoritusten katselu on niin piinaavaa, aina iho kananlihalla :D Olisin niin toivonut tälle porukalle onnistumista, mutta ei jäänyt edes pienestä kiinni ;) Onneksi joukkuehenki on ensiluokkainen ja kaikkien hyllyt tsempattiin! Tuija pääsi Piipun kanssa pisimmälle, me ankkureina hyllytettiin sitten jo kolmoselle :D Nipsu lipesi hypyn taakse. Sen jälkeen vielä säätöä koko rahalla, mutta olipahan hauskaa.

Nipsun joukkuerata

Sunnuntaina Nipsun vuoro oli tokavikassa ryhmässä ja vähän aikaisemmin kuin olisi pitänyt, kun käytetystä rankingista puuttui meiltä kaksi nollaa :p Sinänsä ihan sama, mutta ärsytti kyllä, että käytetään rankingia tuollaiseen, mutta sitten toisilta kuitenkin huomioidaan enemmän tuloksia kuin toisilta.

Hyppärin keskellä oli kunnon pikkukoirasyherö, muuten se oli suht vauhdikas. Profiili ei varsinaisesti suosinut irtoavia koiria, ja aika iso osa esim. rankingin kärjen tykeistä jäi rannalle finaalista. Nipsun kanssa sorruttiin vastaavaan virheeseen kuin joukkueradalla, eli Nipsu lipsahti edestä mentävän hypyn taakse. Lisäksi sekin tuli ohi putken jälkeen ennen spurttisuoraa. Syherö selvitettiin pidemmän reitin kautta. Mutta ei siis tuonut tämä seitsemäskään SM-vuosi meille finaalipaikkaa, vaan vuosi 2015 on edelleen ainokainen.

Nipsun karsintarata

Kaiken kaikkiaan oli kuitenkin huomattavasti kivempi reissu kuin viime vuonna! Sää varmasti vaikutti isolta osalta, mutta myös se, etten ollut nyt niin ryytynyt kisareissuputkesta. Oli oikeasti kiva lähteä reissuun. Jos nämä jäävät Nipsun viimeisiksi SM-kisoiksi, niin jäi kuitenkin fiiliksen puolesta, tuloksista huolimatta, positiivisen puolelle <3

(Harmi, että en ole löytänyt Nipsusta yhtä ainoaa kuvaa radalta :/ )

WP_20170616_16_49_36_Pro.jpg

WP_20170618_12_54_40_Pro.jpg

WP_20170618_15_05_26_Pro.jpg