Olin taas ihan koomassa maanantain tokoissa, kun sunnuntai vei aika tehokkaasti puhdin. Mutta kummasti siinä taas piristyi. Oltiin Maijun ja Lotan kanssa kolmistaan Hakametsässä nurtsilla.

Luu aloitti ja teki ensin kaukoja. Liikkuroitu alku, mutta palkkailin vaihtoja. Jotain mokia, mutta ei luonnollisesti mitään koomailua. Tänään aloin tehdä kaukoja myös sisällä pelkällä suullisella käskyllä mm. Luun edessä istuen ilman katsekontaktia. M-I on näissä ainut vaikea, mutta teki senkin. Jatkossa lisätään vaikeusastetta. Päätin, että kohta se tekee kaukot ihan missä vaan ja miten vaan!

Sitten tunnaria hetsauksella, samoin kuin Into teki "Röllimetsässä" (siellä kivassa versiossa...). Toimi Luullakin mainiosti ainakin näin ekalla kerralla! Tehtiin kaksi toistoa, tokalla aukaisi suutaan yhden väärän kohdalla. Mutta meni lujaa, etsi ja nosti nopeasti ja palautti laukkaa.

Vikaksi merkki-ruutu-leikkiä. Nyt Luu oli ihan super, ei jäänyt kertaakaan liian eteen. Itse asiassa taisi olla joka toistolla takarajasta ulkona. Ehkä idioottimaista hyväksyä nuo, mutta ehkä korjaillaan sitten kohta toiseen suuntaan... Myös merkille meni joka kerta just eikä melkein. Liikuin joka lähetyksellä kauemmas ja lopulta olin jo lähellä evl:n lähetyspaikkaa.

"Virallisten valkkutreenien loputtua" teinit tekivät paikkamakuuta ja Luu sai istua samassa rivissä. Olin näkyvillä, käväisin piilossa ja kävin antamassa ahkerasti namia. Huomautin myös sivulle vilkuilusta. En kyllä ole päättänyt, mitä tälle tekisi, mutta jotain tarttis kuitenkin. Luulen, että joku häiriötyyppinen ratkaisu voisi olla toimivin keino saada Luu jähmeämmäksi.

Tehtiin vielä itseksemme luoksetulon stoppeja ja vähän seuraamista. Stoppeja puiden kierrolla. Hyviä ja huonoja, ei musta edelleenkään selkeää kehitystä.

Seuraamisessa oli ihan läähätyksissään juoksentelusta, mutta siihen nähden skarppasi ihan hyvin. Tein aika paljon pysähdyksiä käännöksestä, ehkä parissa inan vino.

Tuittu kiersi lopuksi paria puuta, sai Frolicia ja olin niin tärkeenä <3