Torstai jatkui vielä lepäilyn merkeissä, mutta tänään treenattiin sitten Kana-areenalla Katin, Katjan, Marjan ja Kirsin kanssa. Melkoisesti siis sukulaissuhteita ohjaajien ja/tai koirien kesken ;)

Luu aloitti ruudulla. Tehtiin ruutuun asti kisamaisesti, paitsi että jouduttiin hinkkaamaan merkkiä, kun Luu ennakoi. Ei hytkynyt, vaan lähti ihan pokalla liikkurin käskystä. Monta kertaa. Tuolla Längelmäellä on kyllä joku ennakointikirous :D Viimeksi Luu ennakoi siinä luoksetulossa. Ja Into taas ennakoi tänään luoksetulon stoppeja. Mutta joo, ruutuun meni kerrasta hyvään paikkaan, jes!

Loppuosa erikseen (ok) palkatta ja siirtymä idarin alkuun, josta palkka. Idarista pelkkää seuraamista. Aluksi keuli ihan sikana, mutta saatiin tasaantumaan.

Sitten tunnari, kisamainen. Kapulat ringissä. Teki yhden rauhoittelukierroksen, sen jälkeen etsi aika nopeasti.

Ekan kierroksen loppuun kaukoja. Aloitukset kisamaisesti. Ekassa istumisessa kuulemma pompsautti takajalkoja...! En muista, että olisi ikinä tehnyt tuommoista, mutta sitähän ei oikein itse näe. Toinen kai ok. Kolmannen alun tein seisomisella, mutta Luu oletti omiaan ja teki seisomisen istumisen kautta. Uusinnalla ok. Lähempää sitten S-M ja S-I-vaihtoja. Niissä normimeininki.

Väliin tehtiin paikallaolot, tai itse asiassa pelkkä makuu. Se ok, nousikin ihan hyvin. Maahan autoin namilla.

Toisen kiekan alkuun ohjattu palkatta. Haettiin oikea. Luovutusasento ihan törkeän vino. Korjautin ja uusin jättämällä merkille. Annoin vielä muistutuskäskyn lähellä ja nyt suoristi hyvin.

Tästä siirtymä hyppynoutoon, josta palkka. Sitten kapulan heitto ja palkka katsekontaktista. Siitä vielä vapaamuotoisesti hakemaan, nouto ok.

Luoksetuloa. Lämmittelyksi yksi stoppi kierrolla, sitten kisamaisesti. Tosi huono stoppi, moitin ja vein takaisin alkuun. Luu vaan heilutteli iloisesti häntää, kun pääsi tekemään taas uudestaan... Seuraavaan vartaloapu mukaan, sitten ok. Yksi stoppi vielä lyhyemmällä matkalla, sekin ok.

Loppuun pikkupätkä seuraamista. Varsinkin hitaassa vempuili, mutta oli kyllä parempi kuin viimeksi samassa paikassa. Juoksussa oli aika hyvä, siitä palkkasinkin sitten.

Huomenna sitten Luun kanssa agikisoihin. Mennään pitämään kivaa ja nauttimaan siitä, että saadaan mennä! :)