Miksi tehdä juhannuspäivänäkään muuta kun voi treenata? ;)

Rankan juhannusjuhlinnan (:D) jäljiltä treenailtiin tokoa taas aamupäivällä. Meitä oli viisi ja treenailtiin sikin sokin kahdessa kehässä. Oltiin Hakametsässä, johon oli piirretty meille kehänauhatkin valmiiksi. Tai sitten ne oli jalkapalloilijoille, ihan sama.

Tehtiin paikallaolot alkuun. Istuminen ok.

Makuussa valahti jossain vaiheessa lonkalle! Kävin moittimassa ja tökin sen jälkeen ahkerasti lonkkia. Tein vielä pari lyhyttä tökkimistä erikseen, niissä tuntui yrittävän ihan hyvin.

En ollut oikein suunnitellut, joten tehtiin vähän kaikkee. Ensin idaria. Asentoja taas eri kohtiin. Nyt oli hyvin kuulolla, eikä mokaillut :) Ennakoi vaan seuraamaan lähtöä, kun ei olla tehty pysymistä aikoihin.
Luoksetulo suorana. Ihan ok.

Ruutu. Laitettiin taas ruudut vierekkäin kehänauhan molemmin puolin, molemmat maks. kolmen metrin etäisyydellä kehänuhasta (tai siis -viivasta). Tämähän oli maanantaina tosi vaikea, mutta nyt Luulla ei ollut mitään ongelmaa oman kehän ruutuun löytämisessä. Käskytin ekalla istumaan, jäi seisomaan :D Nyt en kuitenkaan halunnut alkaa tapella tämän kanssa, joten annoin vaan toisen käskyn ja jätin palkkaamatta... Uusinnalla sitten käskytin seisomaan. Ei onneksi istunut ;)

Ohjatusta kerran molemmat puolet. Nostot on aina vaan sitä mitä ne nyt on... Palautuksissa on nyt semmoista steppailua, kun arpoo oikeaa kohtaa. Vajaaksi ei jää, mutta menee helposti vähän yli. Näitä pitää nyt vaan tehdä tekniikkatreeninä, liikeessä en voi tässä vaiheessa enää oikein puuttua, tulee vaan lieveilmiöitä.
Kaukoja läheltä niin, että Katri ja Maiju heiluivat ja Into treenasi ruutua viereisessä kehässä. Kun Luulla oli lisäksi jo hiki treenistä, ei meinannut millään pystyä keskittymään ja tekemään kunnolla. Lopulta alkoi asenne parantua, mutta piti kyllä hetki hinkuttaa. Nyt ei alkanut ennakoida niin kuin Lahden treeneissä.

Tunnari. Rinki. Väärissä oli kahden liikkurin hajut. Aloitti musta hyvin nenä alhaalla, mutta haisteli kapuloita epäloogisessa järjestyksessä. Näytti siis aika sahaavalta, mutta nosti kyllä oman heti, kun sen kohdalle päätyi. Palautus hidas, just ja just laukkaa.

Lopuksi tein vielä toisen kehän ruutua. Ihme treenasi toisella puolen ja lähetettiin Maijun kanssa ruutuihin yhtäaikaa :) Ensin palkkasin merkkiä. Oltiin laitettu sen ympärille leveä nauha, mutta Luuta se ei häirinnyt. Ruutukin sujui hyvin, ei yrittänytkään tunkea edelliseen ruutuun! Hyvä Luu! Tehtiin kerran koko liike kokonaisenakin yhtäaikaisesti. Eipä häirinnyt kaverin meno kumpaakaan.

Muutama metallin palautus vielä loppuun. Tosi huonoja... Päädyin palaamaan namipalkkaan.