Tiistaina vain Syy pääsi vähän treenaamaan, kun olin hallilla säätämässä ja kouluttamassa. Tehtiin yhtäaikaa kentällä Huiman ja Kalen kanssa. Sellaiset pentuhäiriötreenit :D Ei mitään uutta, leikkimistä ja namijuttuja. Keskittyminen on parantunut tässä suunnilleen viikon aikana ihan huimasti ja on tosi hyvin (namien) mukana.

Keskiviikkona käytiin Luun kanssa tokokokeessa tarkistamassa osaamistaso. Koe oli Linnainmaan koulun hiekkakentällä. Rauhallinen paikka, pieni koe ja tuttuja ihmisiä. Helppo tilanne siis. Haastetta tuli vähän viime tipassa saapumisesta ja ensimmäisestä lähtövuorosta. Olin niin pihalla, että en edes ollut tajunnut, että liikkeet jaetaan kahteen osaan... Olihan siinä listassa kai ylimääräinen tyhjä rivi :D Tuomarina oli Jaana Tala ja liikkurina Riitta Räsänen.

Istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 10 - Oli löysän oloinen, mutta siihen nähden tuli ihan reippaasti.

Zeta 10 - M-I-S. Tuntui kehään mennessä nihkeältä, mutta teki kivasti. Hyvä maahanmeno!

Ohjattu 9,5 - Merkki vähän hidas. Vasen, meni kapulalle tosi suoraan, jes! Haastetreenit ovat ehkä auttaneet! Nostossa toki kaarrotti.

Seuraaminen 9 - Ihan siistin tuntuista. Peruutuksessa aukesi jonkun verran ja joku pa jäi taakse vinoon.

Ruutu 8 - Ei fokusoinut kovin hyvin eteen. Lähti inasen vasempaan ja stopissa takatassut jäivät viivan ulkopuolelle. Korjasin, meni oikeaan suuntaan ja rauhallisesti :) Ruutuunmeno oikealle oli huono, flänkkäsi ja ennakoi.

Luoksetulo 9 - Ihan omaa tasoa.

(tauko)

Kiertonouto 9,5 - Hieman mutkaa tolpalle, kiersi suht tiukasti. Asento maahan, jätin vahingossa käsimerkin antamatta, mutta hyvin meni. Oikea puoli, ihan ok.

Tunnari 9 - Rivi, oma joku toinen oikealta. Aloitti vasemmalta, mutta ei haistellut, mur. Oman nosti kyllä aika nopsaan. Palautus tosi hidas. Velvollisuudesta kyllä nosti hetkeksi laukalle, vaikka lähti ensin ravilla...

Kaukot 9,5 - Jähmeä, mutta parempi kuin viimeksi. I-S teki hieman hypähtäen, mutta ei tasatassuin. Eka M-I oli tosi hyvä, sen jälkeen alkoi jähmeytyä. S-I jätti ensin toisen etutassun ilmaan. Takatassut pysyivät kyllä ihan liimattuina.

Yhteensä 296,5 ja KP ja luokkavoitto, kun muut kaksi eivät saaneet tulosta.

Treenilista pysyy kohtuullisen samana. Kiva, että ei tullut mitään uusia ylläreitä, mutta kyllä nuo muutamat jutut tuntuvat aika ikuisuusongelmilta.

Syy sai leikkiä Pessin, Tarmon, Taiton ja Inton kanssa :) Tai Into ei kyllä leikkinyt :D

Torstaiaamuna käytiin aksaamassa, kun oli kisojen takia iso kenttä. Tehtiin edellisillan kisarataa, jossa oli sopivasti kaikki kontaktit.

Luu teki kontaktit ihan kivasti. Kerran sain sen karkaaman keinulta, mutta muuten. Muuten sitten kaikenlaista pientä säätöä. Yritin laittaa takaakiertoon numerokylttiä linjaamaan, mutta ei välittänyt siitä yhtään. Täytyy miettiä noita, mutta nyt pitää vaan mennä vekkaamaan. Yhdessä päällejuoksussa meni siivekettä päin :p

Nipsun kanssa teemana puomi, mutta palkkasin myös aan ja keinun. Puomi ensin avuilla ja palkalla. "Ei kamalan huono" :D Sitten tein ratapätkän osana, jäi liian ylös. Vastasi kuitenkin korjaukseen ja teki seuraavaksi paremmin! Sitten koko rata alusta ja tarkoitus palkata puomi. Taas oli huono. Ja uusinnalla parempi. Sillä on selvästi ajatus, miten pitää tehdä, mutta miksi se on niin vaikeaa...?!

No, nyt sille ei tehdä enää mitään, joten unohdetaan ongelma toistaiseksi ja keksitytään kaikkeen hyvään :)

Syy ja Pokka treenasivat vielä. Tehtiin yhtäaikaa juttuja ja Syy ei tainnut edes yrittää karata. Leikkimisessä kokeiltiin myös palloja. Nyt jo vähän tarttui kiinnikin ja lähti "tuomaan". Leluille menoissa on kyllä nähtävissä melkoisia saalisloikkia ja välillä ääntelyä, joten tätä täytyy vähän tarkkailla...

Ekassa luoksetulossa kitisi ihan hulluna. Odotettiin vaan, että hiljenee. Toinen oli hyvä!