Maanantaina lepäiltiin, mutta tiistaina taas treenattiin. Mulla oli väliviikko valkkuaksoista, joten käytiin päivällä ot-treneeneissä.

Syyn kanssa aloitettiin poikkeuksellisesti aksajutuilla. Ihan tekniikkajuttuina puomia ja keinua. Puomia tehtiin pitkästä aikaa namikoneen kanssa, ja pääasiassa pelkkää alastuloa. Myös loivia vinoja (ohjurin kanssa). Tuli lähes pelkkiä osumia, mutta suurin syy taisi olla pienempi vauhti. Keinulla testasin sunnuntain kotimatkalla saamaani ideaa ja laitoin putkenpainot alastulon alle. Näinkin Syy sai laitettua tassut maahan asti, mutta ero oli selvempi ja Syyllekin helpompi ymmärtää.

Luu teki välissä rallyjuttujaan ja lopuksi Syylle vielä tokoa. Aika loppui vähän kesken, mutta tehtiin ainakin luoksetulon jättöä, sivulletuloja, kaukoja, tunnaria ja ohjatun nostoja kapuloilla (yksi suunta kerrallaan). Luoksetulossa testasin merkata herpaantumiset. Ei mennyt herne nenään, mutta tuskin se paljon auttoikaan.

Keskiviikkona oli fyssaripäivä molemmilla ja sen takia to & pe taas lepäilyä. Luun selkä oli odotetusti yhtä juntturaa. Syyllä pienempää, mutta ihan kohtuullinen. Ja kivasti kuulemma löytyy jo syviä lihaksia :)