Tänään ehdittiin ja jaksettiin vihdoin vähän tokoilla. Ei sinänsä mikään paras sauma, sillä olen ollut viikonlopun ja ihme flunssan jäljiltä tosi väsynyt, ja sekös kiristää pinnaa...

Luu teki ensin platsia. Pari kertaa on treenattu sisällä sitä, että voin käskeä sen sivulla maahan, poistua, liikkua, palata, käskeä maasta sivulle yms. Nyt samaa sitten ulkona. Jotta ei tulisi liian monta liikkuvaa osaa, mun oli TARKOITUS keskittyä vain pään pysymiseen. Jotenkin sitten hitsasi kiinni, kun päätä korjatessa Luu alkoi vempuilla, lysähti lonkalle, väänteli etutassujaan ihmeellisiin asentoihin ja oli ihan makaroonia. Lopulta keskityttiin asennon pysymiseen ja loppujen lopuksi palkkailin pelkästään siitä ilman sivulle siirtymisiä ja muita. No, ehkä tästäkin jotain oppia jäi päähän.

Seuraavaksi kivempana juttuna eteentuloja kiertämällä. Törmäsi taas varmaan kolme kertaa, joista jo kielsinkin. Parilla seuraavalla paransi, viimeinen oli jo ihan siisti. Vauhtia ehkä lisäsi se, että kierrätin jalkapallomaalia, enkä mitään hikistä tolppaa.

Ja seuraamista. Koitin ensin pitkää pätkää, mutta ei lähtenyt tarjoamaan parempaa asentoa millään. Vaikka vähän nostelin polveakin silleen normaalia korkeammalle... Perusasennosta askelta ja kahta tehden saatiin sitten jotain palkkaamisen arvoisia suorituksia aikaiseksi. Namit oli taas kädessä, mutta Luu ei yrittänytkään hamuta niitä.

Lopuksi vielä jääviä leikkien. Nyt saatiin tähän jo semmoista oikean tuntuista mielentilaa. Tein kaikkia asentoja, istumista vain pari kertaa. Se on myös vaikein. Maahanmenoihin yritin liittää omaa liikettä, mutta vaatii vielä pysähtymisen. Ehkä sekin vähitellen. Seisomiset tuntui aika hyviltä. Niissä vaadin pysymistä, vaikka lähdin liikkumaan itse.

Tuittu jo vinkui hihnassaan kentän laidalla, joten oli pakko vähän touhuta senkin kanssa, vaikka olin ajatellut antaa sen vain katsella ;) Tehtiin seuraamisleikkiä jäävillä ja luoksetulolla. Pieni oli aika tomerana, mutta teki kyllä pari huolimattomuusvirhettä. Liikkeestä istuminen oli kuitenkin super, vaikkei tehty normaaleja virittelyjä, vaan se tuli yllätyksenä kesken seuraamisen! Kaukotkin taidettiin tempaista läpi. Vähän otti peruutusaskelia, kuten aina liikaa yrittäessään.