Lauantaina 22.7. käytiin kokeessa omalla hallilla. Oli kyllä niin paljon helpompi paikka Luun mielentilalle. Virheitä tuli nytkin, mutta oltiin edes hetkittäin samassa kehässä.

Oltiin taas ensimmäisenä vuorossa. Yksilöliikkeillä aloitettiin, ne jaettu jo aika tutuksi tulleella tavalla :D

Kiertonouto 9 - Ihan vähän vajaa pa.

Luoksetulo 6,5 - Tää oli erikoinen, ei mennyt maahan! :o Ei ole noinkaan käynyt sitten varmaan ikinä. Samaan aikaan hallin päätyseinän takana räkytti koiria autossa ihan jäätävällä metelillä ja ainut mitä keksin oli, että se jotenkin häiritsi käskyn kuulemista. Stopinhan Luu missasi Salossa hallissa, jossa kaikui, ja aloin jo epäillä, alkaako sen kuulossa olla jotain (ihan oikeaa) vikaa.

Zeta 10 - Seurasi jopa auttavasti :D

Ohjattu 9 - Saatiin vasen ja sen nosti oikein. Pa taisi olla taas vähän vajaa, mutta nyt ei purrut ainakaan huomattavasti.

(tauko)

Tunnari 9,5 - Kerran ohitti oman, mutta ihan siisti haistelu. Nihkeähkö palautus.

Kaukot 9,5 - Nyt teki sentään kaikki, ja käytännössä kriteerien mukaan.

Seuraaminen 9 - Alun peruutuksessa kääntyi vähän katsomaan takana lähellä olevaa tuomaria, ja kun heti perään tuli käännös oikeaan, niin meinasi menettää paikkansa. Kiltisti kuitenkin väänsi itsensä takaisin! Riitta ei tästä rokottanut, vaan totesi olleensa vahingossa turhan lähellä.

Ruutu 10 - Ruudun stoppi saisi kyllä olla terävämpi, varsinkin kun on nyt mennyt kokeissa aika taakse.

(tauko)

Istuminen 9 - Oli siirtänyt kertaalleen tassua.

Makuu ja luoksetulo 9 - Taisi jäädä vähän vajaaksi tämäkin.

Video

Pisteitä kertyi melkein sama kuin viimeksi, 288,5, mutta onneksi saatiin vähän kivempi fiilis. Kolmen koiran luokassa sillä tuli myös luokkavoitto.