Mulla on ollut viikon ajan semmoinen väsymys, että tuntuu kun ei heräisi ollenkaan koko päivän aikana. Iltaisin, varsinkin treeneissä, piristyy aina hetkellisesti. Niin tänäänkin valkkuryhmän tokoissa, vaikka ihan sata lasissa en ollut menossa mukana. Hermotkin taisi olla vähän kireällä, kun meinasi palaa käämit juttuihin, jotka eivät vaan onnistu.

Luu oli vuorossa ekana, kun vaihdettiin järjestäytymistä koirien nimien mukaisesta aakkosjärjestyksestä ohjaajien nimiin. On kuulkaas melkoiset systeemit näiden suoritusjärjestysten päättämiset!

Tehtiin ekana tunnari. Rivissä joku 15 kapulaa ja oma suunnilleen keskellä. Alustalla kolme namia, söi kaksi... Meni rivin päähän asti ja paluumatkalla nosti oman sen kohdalla. Ihan ok siis, mutta kun... En varmaan saa sitä ikinä tekemään niinkuin haluaisin. Mietin, että jos laittaisi kuurina ihan sikapaljon kapuloita, niin kyllästyisikö se jossain vaiheessa tarkistelemaan kaikki?
V
Sitten kaukoja, sitä I-S-M-sarjaa. Ei vaan onnistu kisamaisesti. Alkoi ärsyttää, voisi edes yrittää... Mutta ei, pakko rysäyttää sinne maahan kamalalla kiireellä. Hinkutettiin sitten jonkun aikaa. Lähempää/vapaamuotoisesti tehtynä onnistui.

Ja ohjattua, vasemman nostoa ja oikean SUORAA palautusta. Merkille katsekontaktista. Hetken joutuu odottelemaan, mutta kyllä se sitä tarjoaa. Vasemman nosto nyt ok, vaikka mieli teki ottaa suoraan ;) Koukkasi viime hetkellä. Vauhtipalkka. Oikean nosto myös ok, mutta ei pystynyt suoristamaan palautusta. Kun jätin kapulan kanssa sinne kapulan paikalle, tuli suoraan, mutta koko liikeenä vinoon. Sitten loppui aika, eikä saatu tätä onnistumaan.

Tein itsekseni ihan vähän seuraamista ja kontaktitreeniä Inton tehdessä, että pääsin palkkaamaan...

Paikallaoloissa mulla oli liikkurointivuoro. Päätin juosta yhden häiriökävelypätkän ja sain parilta koiralta aika hämmentyneitä katseita. Ollaan vissiin aina vaan kävelty ja oltu tässä asiassa harvinaisen kaavoihin kangistuneita...!

Loppuun jäi tällä kertaa paremmin aikaa ja Luu ehti tehdä kaukoja, merkkejä ja seuraamista.

Kaukoista tekniikaa lähempää ja vapaamuotoisesti. Vire oli aika korkealla... No, maasta istumiset oli aika näyttäviä ;) Teki kuitenkin muuten vähän omiaan (mm. oamtoimisia täydellisiä maahanmenoja) ja jouduin vaatimaan keskittymistä.

Merkille menoja neljällä eri merkillä, kaksi aina parin-kolmen metrin päässä toisistaan. Ei olla tehty näitä merkkibongailuja aikoihin, mutta Luu on ollut näissä aika hyvä. Nyt mokaili tosi paljon niitä, jossa oikean merkin vasemmalla puolella oli toinen. Halusi mennä aina sille. Saatiin kyllä lopulta onnistumaankin. Katsekontaktia tarjosi hyvin ja pääsinkin hyvin vahvistamaan sitä.

Seuraaminen tuntui aika kivalta. Tein yhden pätkän kainalopalkalla, sen jälkeen ilman. Ilman oli ehkä parempaa...? Piti vaan tehdä tätä omalla vuorolla, että joku olisi katsonut, mutta ei ehditty. Ensi kerralla pakko laittaa vaikka ekana listalle.

Jäähkälenkin jälkeen jäätiin Maijun ja Miinun kanssa "tuomaroimaan" koiratanssiryhmäläisten harkkakisoja. Viluissamme ja nälissämme lenkillä vitsailtiin, että kai siellä on meille aitio ja pullaa... Ja mitä siellä oli? Tuolit, kuumaa mehua ja pullaa! :D Lisäksi meidät vielä lahjottiin pienillä kuoharipulloilla (niin korkkaan sen vielä joidenkin Luun kisojen kunniaksi!) ja M&M-lahjakorteilla, huh huh! Oli ihan hauska kokemus, vaikka ilta venyikin yli kymmeneen. Kiva päästä näkemään hienoja esityksiä "aitiopaikalta". Ja väittivät, että meidän amatöörien palaute oli antoisampaa kuin oikeiden tuomareiden ;)

Ai niin, pakko vielä mainita, että Luu ja Into juoksivat treenien jälkeen kentällä. Siis Luu JUOKSI Inton kanssa...! Yleensä Into juoksee lelun kanssa ja Luu makaa mattona keskellä kenttää kyttäämässä. Ilmeisesti kaikkien lelujen pois pakkaaminen aiheutti tämän ennennäkemättömän performanssin. Vähän alkoi se meno jo hirvittää, kun kentällä oli kuitenkin tokohyppy ja hallissa seinät... Mutta hengissä selvittiin ja onneksi Luulla on ensi viikolla Piira.