Tänään osallistuttiin TamSKin episten rimattomaan putkiluokkaan. Tommi oli tuomarina ja muutti alkuperäistä rataa viime hetkellä ilmeisesti ainakin vähän vaikeammaksi. Sarkun yllytys vähintään 30 esteestä ei sentään mennyt läpi, mutta ihan kisamittaiselle 19 esteen pätkälle silti päästiin kisailemaan. Ei ollakkaan koskaan yritetty noin pitkää rataa!

Alku meni ihan hyvin, pysyttiin kumpikin pystyssäkin ekassa kurvissa, jossa jo rataantutustumisessa vedin lipat. Siihen oli päässyt kertymään kosteutta ihmisten kengistä, joten luisti aika helposti. Kiva, kun sisäkenkätoivomusta noudatetaan... Kasieste oli sitten mutkaputken pimeä kulma. Tiesin, että se on Luulle vaikea. Niitä on treenattu vain kerran tai pari, eivätkä suju vielä kunnolla. Luu päätyi kyllä putkeen, mutta jälkimmäiseen päähän. No, samapa tuo, matka jatkui. Suoraan putkeen haki ihan kivasti poispäinkäännöksellä. Putken jälkeen kurvi valui, mutta sen ansiosta kulma seuraavalle hypylle helpottui. Tässä tein valssin ja putkeenlähetyksen aika ahtaaseen paikkaan ja Luulta tuli pienesti hammasta. Lähti kuitenkin oikeaan päähän. Seuraavalle hypylle törkkäisy oli vain kädellä huitaisu, joten siitä ohi. Samoin seuraavan putken jälkeen tuli mun liikkeen mukana hypystä ohi. Tokavikalle hypylle ohjasin huolellisemmin, mutta sitten Luu ajautui taas vikasta ohi.

Neljä hyllyä siis, mutta päästiin hengissä maaliin! :)

Kiitos videosta taas Maijulle! Ja sori, kun mun videointitaidot ja liian tekninen puhelin eivät olleet oikein yhteensopivia... Jäi Ellin hieno voittorata kuvaamatta.