Tiistaiaamuna meillä oli Hannan kanssa treffit Aamulehden toimittajan ja kuvaajan kanssa. Lopputulos oli luettavissa lauantaina paperilehdessä ja täällä :) Kiva, kun tokoakin huomioidaan!

Siinä tuli samalla tehtyä tavallaan vähän treeniä... Ei vaan kovin laadukasta, vaan lähinnä pallonheittelyä :D

Haastatteluhommista lähdettiin lähes suoraan Maijun mukaan Piiralle. Syy kolaroi maanantain treeneissä pahasti Taiton kanssa ja pääsi Maijun ajoilla heti tsekkaukseen. Onneksi pääsikin, saatiin käsitelläkin ihan kunnolla. Lantiossa oli lukko ja ranka oli mutkalla, mutta saatiin nyt heti takaisin kuosiin. Heti näkyi ero liikkeessä käsittelyn jälkeen!

Oli vähän kurja ensimmäinen hoitokokemus, kun heti piti käsitellä kipeitä paikkoja, mutta yllättävän hyvin Syy malttoi olla eikä tainnut saada traumoja. Välillä yritti toki pois ja vinkui vähän, mutta välillä ihan rentoutuikin. Piirakin totesi sen kiltiksi pennuksi! ;) Olen yrittänyt sitä vakuutella, mutta kaikki eivät jostain syystä usko! :D Mutta on se selvästi nöyrempi kuin Luu oli jo tuommoisena pikkuriiviönä.

Piiralta kiitäen sitten suoraan kouluttamaan. Ja sieltä kotiin ulkoiluttamaan siellä odottaneita Tuittua ja Luuta. Että siinä meni se päivä sitten!