Harrastusvuosi 2015 aloitettiin tokolla :) Treenailtiin illalla Tallilla Lotan ja Maijun kanssa. Kaksi tuntia kului yllättävän nopeasti, joten toistaiseksi ei mitään uutta viime vuoteen verrattuna...

Luu teki ensin idarin suht kisamaisesti ja sitten pääasiassa siirtymiä ja liikkeiden alkuja. Idarissa joku järkkä, asennot kuitenkin oikein.

Siitä ruutuun, jossa alun palkkailua ja vähän merkkiä. Kun sai kerran mennä merkille, alkoi valua ja jumiutua pahemmin.

Hyppynoudossa oli parempi. Vähän matala, mutta skarppasi kyllä. Ja siirtymässä kohti hyppyä piti kontaktia :) Sai varmaan hakeakin ainakin kerran.

Vielä luoksetuloa, jossa Maiju "ihan vähän" provosoi merkillä. Ihan hyvä oli kuitenkin. Muutama aloitus ja sitten yksi suora luoksetulo.

Toisella kierroksella tehtiin liikkuroituna tunnari. Rivi, toi oman viereisen. Sitten yritti oikoa sille omalle rivin toiseen päähän. Muistutin aloituksesta ja sitten teki ok. Puri kapulaa. Uskottelen itselleni, että johtuu vaan treenaamattomuudesta ja jää itsellään pois :D (Tai sitten alan korjata sitä paniikissa just ennen kokeita ja aiheutan muita lieveilmiöitä...)

Tehtiin itseksemme vielä jotain juttuja, mutta en kyllä yhtään muista mitä. Taito sai kiertää siivekettä ja osasi sen melkein kentän toisesta päästä :) (Tää Katille, joka sanoo, että Taito ei osaa kiertää.)

Into vaihtoi samalla majapaikkaa Lotalle, joten Luu ja Taito ovat saaneet olla kaksin. Keskenään ne ovat hämmentävän rauhallinen parivaljakko! Mitä nyt painivat päivittäin. Lauantaina Taitokin pääsi (mummulan kautta) kotiinsa, ja Tuittu taas takaisin tänne, joten ollaan palattu normaaliin päiväjärjestykseen. Vaikka oma koti kullan kallis, niin ihan kiva viikko taisi kaikilla olla.